Szokatlan baleset történt hétfő este a 10. kerületben. Három autó összeütközött, amikor a rendőrök igazoltatták a sérültekhez érkező családtagokat, kiderült, egyiket körözik, így bilincselés lett a helyszínelés vége.

Nem állt meg a táblánál

A 10. kerületben az Újhegyi úton közlekedett hétfő este egy Ford Ranger pick-up a Gyömrői út irányába, amikor neki balról a Maglódi útról egy Honda Civic nem állt meg a STOP táblánál és behajtott a Ford elé. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bokorba csapódott

A két jármű összeütközött, ennek hatására a Honda a Maglódi út jobb oldalán lévő bokrok közé vágódott, egy kerítést is kidöntve, a Ford pedig az eredeti haladási irányából kitérve, a Maglódi úton a Sibrik Miklós út felől érkező Audinak csapódott.

Csúnyán összetört az autó eleje, oldala

Három fiatal ült az autóban

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, hogy a Hondában három fiatal fiú ült mindhárman megsérültek, több mentőautóval szállították őket kórházba.

Letartóztatás

A baleset hírére a helyszínre érkezett egy hozzátartozójuk, aki elfelejthette, hogy körözés alatt áll, így őt a rendőrök bilincsben szállították el.

Rendőrök a helyszínen

Autómentő érkezett

A Fordban és az Audiban senki sem sérült meg, de mindkét jármű mozgásképtelenné vált, autómentőt hívtak hozzájuk. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezek is érdekelhetnek:

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián