Baltával végzett az áldozataival a 18 éves fiatal férfi, pénteken hajnali fél kettőkor szólt a rendőröknek, hogy megölte két ismerősét. A kiérkező rendőrök azonnal elfogták a fiatalembert. Cikkünket frissítjük.

A rendőröknél péntek hajnalban jelentkezett a 18 éves gyilkos. Annyit mondott a telefonban, hogy két ismerősét megölte egy baltával.

A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a helyi Z. Józsefet, elszámoltatása, ezzel egyidejűleg a helyszíni szemle megkezdődött.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

LEGUTÓBBI EMBERÖLÉS: Terézvárosi gyilkosság: értékek után kutatott a tettes

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a diósdi kettős gyilkosság ügyében. Amikor friss infókat kapunk, frissítjük a cikkünket!

Kiemelt kép: helyszínelésről készült fotó – Forrás: police.hu

Még több diósdi sztori: