Egy Opel Corsában utazó sofőr nem vette észre a stop táblát, ezért a Ford furgon elé kanyarodott. A sofőr elkapta a kormányt és nekicsapódott egy BKK jegyautómatának.

Nem figyelt

Szombat délután egy Opel Corsa a kispesti Vas Gereben utcán ment az Ady Endre út felől, egy középkorú férfi és egy nő ült benne. A Nádasdy utcai kereszteződéshez érve sajnos nem vették figyelembe a stop táblát.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört az Opel eleje

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Megbillent a furgon

Behajtottak a csomópontba, és a Pannónia út felől a Hofherr Albert utca felé tartó Ford Transit furgon bal oldalának ütköztek. A Ford a becsapódás következtében megbillent, a sofőr elkapta a kormányt, amitől a jármű elkezdett sodródni.

Gyökerestül tépte ki az automatát

Kidöntötte az automatát

A sofőr hirtelen visszarántotta jobbra a volánt, így viszont a furgon a kijelölt gyalogátkelőhely mellett felcsapódott a járdára, ahol szerencsére járókelő nem tartózkodott, majd kidöntött két terelőoszlopot, végül nagy erővel a BKK jegykiadó automatájának rohant, amelyet kitépett a földből.

Teljesen kibillent az automata a helyéről

Kórházba vitték őket

A Fordban utazó két személy megsérült, őket kórházba szállították a mentők, vélhetően 8 napon belül gyógyuló sérüléssel.

Nagy kérdés a biztonsági öv

Az, hogy ők rendeltetésszerűen használták-e a biztonsági övüket, későbbi vizsgálat tárgya lesz, ami biztos, hogy légzsák sehol sem nyílt ki, az elsők az oldalirányú ütközés miatt, oldalt pedig nem is voltak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megúszta az Opel sofőrje

Áramtalanítás

Az Opel utasai nem sérültek meg a karambolban. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Mivel járművek messze egymástól, illetve a járdán helyezkedtek el, nem kellett lezárni a kereszteződést, így a BKK járatait sem kellet elterelni.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK