Az már egyáltalán nem furcsa, hogy folyamatosan megy az adok kapok az ellenzék és a kormányoldal között, ám a DK első embere, Gyurcsány Ferenc szerint a kormányoldal most túlment minden határon. A politikust most ugyanis azzal vádolták meg, hogy részegen jelent meg egy utcafórumon, ez pedig már nála is alaposan kiverte a biztosítékot. Nem is hagyta szó nélkül.

Nagyon kiakadt

Gyurcsány Ferenc nemrégiben tett közzé az incidens kapcsán egy velős Facebook bejegyzést, melyben többek között azt írja: “Forgatás közben (a képen) tudtam meg, hogy új szakaszba lépett a gyurcsányozás. Mondhatnám, hogy mindenki menjen a pokolba, aki azt állítja, hogy részegen tartok utcafórumokat és vezetek több száz kilométert, de ez nem elég.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Bíróságra viszi az ügyet

Majd így folytatja: “Bíróság elé is fogom idézni őket. Micsoda rohadék dolog ez!? Miközben se híre se hamva a rendezvényeknek és fényképeknek, amelyeken Orbán Viktor van emberekkel, nekem minden lépésemet kormánypárti médiaszajhák kísérik. Minden szereplésemet, mozzanatomat felveszik. Mindenhova én vezetek. Mindenhol rendőrök vesznek körül. Mindenhol mosolyogva fényképezkedünk.”

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

3 másodperces videó

Továbbá arról beszél: “Ugye világos?És kivágnak 3 másodpercet egy szereplésről, ahol szelfizés közben megbillenünk, és telekiabálják a sajtót, hogy Gyurcsány hullarészegen járja az országot. Meg azt…”

Hazugságok

Végül azzal zárja sorait, hogy: “Ez már minden határon túlmegy. Lehet még ezer módon gyurcsányozni. De ez nem segít már rajtatok. Hazug gazemberek vagytok, és ekként fogjátok végezni. Én meg eszerint fogok veletek szemben eljárni. A gatyátokat is leperelem rólatok.”

Mutatjuk a teljes posztot:

Állítólag egy kampányrendezvényen történt

Az ominózus videót, amin állítólag Gyurcsány Ferenc részeg, Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője is megosztotta a közösségi oldalon, a posztjában pedig azt írta: “A baloldal vezére: Gyurcsány Ferenc szemmel láthatóan már fényes nappal, a saját kampányeseményein is hullarészeg.”

Szelfizni készültek

Ezen a felvételen az látható, hogy Gyurcsány szelfizni készül egy úrral a kampánykörútja gyöngyösi állomásán, majd tétován hátralép, nekidőlve egy kirakatnak.

Itt a videó:

Nem hagyja annyiban

Ez alapján mindenki döntse el maga, hogy Gyurcsány Ferenc valóban részeg-e. Az viszont biztos, hogy a dolog a politikusnál alaposan kiverte most a biztosítékot, a dolgot pedig minden bizonnyal tényleg nem fogja annyiban hagyni, az eset kapcsán ugyanis nem csak ő személyesen, de már a DK is reagált, akik szintén megerősítették: beperlik az érintetteket rágalmazás miatt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Gyurcsány Ferenc – Forrás: ATV