Meghalt egy útkarbantartó munkás, miután egy kamion belerohant a közútkezelő autójába. A balesetet egy bolgár kamionos okozta, az ütközésmek két súlyos sérültje is van.

Halálos baleset

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Lébény térségében kedd délelőtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Közutas autóba rohant egy kamion

A rendelkezésre álló adatok szerint pályamunkálatokra figyelmeztető autónak ütközött egy gépjármű. A baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt – közölte a rendőrség

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Meghalt a közútkezelő

A 24.hu azt írja, hogy egy bolgár kamionos rohant a figyelmeztető járműnek. A balesetben egy közútkezelő halt meg, valamint két másik munkás és a kamionos is megsérült a baleset során.

Lezárták az autópályát

Az érintett útszakaszt a rendőrség a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta. A rendőrök a forgalmat a 142-es kilométerszelvényében terelik le, és a közlekedők a 160-as kilométerszelvénynél, Mosonmagyaróvár külterületén térhetnek vissza az autópályára.

Balesett Bábolnánál

2021. január 1-jén 7 óra 50 perc környékén Bábolna térségében, az M1-es Győr felé vezető szakaszán, a 90-es kilométerszelvénynél egy személygépkocsi nekirontott egy leállósávban haladó közútkezelő útellenőr járművébe.

Ketten utaztak a személygépkocsiban

A balesetező járműben ketten tartózkodtak, a kocsi sofőrje, egy nő, súlyos sérüléseket szenvedett, az oldalán ülő utas, egy 37 éves férfi viszont olyan komoly sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A januári baleset felvétele

Forrás: deltahirek.hu

Halálos baleset az M5-ösön

Egy személygépkocsi haladt 2021. május 20-án az M5 autópályán Budapest felé, amikor 7 óra 50 perc körül Újhartyán térségében – egyelőre tisztázatlan okból – nekiütközött egy ott zajló munkálatok miatti terelést előjelző, álló járműnek.

Meghalt egy ember

Az ütközés következtében a személyautó jobb első ülésén utazó férfi a helyszínen meghalt, a sofőr és további két utas, valamint a terelő járműben tartózkodó munkás súlyosan megsérült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a lébényi balesetről – Forrás: Facebook/Autopalyahirek