Úgy tűnik Kis Grófo házának kivitelezői tartották a menetrendet és a nyáron tényleg beköltözhetett az új biatorbágyi otthonába a mulatós sztár. Nemrég arról beszélt, hogy szeptemberben már a helyi iskolában kezdenek a gyermekei.

Biatorbágyra költözik

Februárban írtuk meg itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, hogy elhagyja Szolnokot, és Biatorbágyra költözik Kis Grófo és családja, az új házát pedig pár hónap múlva foglalhatja el. Úgy tűnik, minden összejött és most a nyár közepén tényleg be is költöztek a biatorbágyi házukba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Grófo hálás

Cikkünk megjelenése előtt nem sokkal egy fotót tett fel a közösségi oldalára, ezen gyermekeivel szerepel és egy újépítésű ház udvarán egy szép medencében lubickolnak. A képhez annyit írt a mulatós sztár, hogy „Hálás vagyok mindenért Uram”

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Egyelőre nem nyilatkozik

Szerettünk volna megkérdezni Kis Grófot, eredeti nevén Kozák Lászlót az új házról és a költözésről, de nem sokkal a cikkünk megjelenése előtt azt válaszolta, hogy egyelőre nem kíván a biatorbágyi házáról nyilatkozni, így nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a kép Biatorbágyon az új házukban készült.

Nincs vízkorlátozás

Sok budai agglomerációs településsel ellentétben Biatorbágyon nincs vízkorlátozás, így a Bulibáró akár fel is tölthette a saját medencéjét. Ide kapcsolódik: Már 10 Budapest környéki településen van vízkorlátozás, a solymáriaknak a 2. kerület ingyenes tusolást biztosít a Gyarmati Dezső Uszodában

Tanultabb gyerekeket szeretnének

“Ahhoz, hogy a gyereknek megadjuk az esélyt, hogy tanultabbak legyenek, jobb iskolába szeretném őket járatni, nem utolsósorban a munkám is ide köt, hiszen a fellépések miatt mindig a főváros az indulópont” – indokolta a Biatorbágyra költözés mellett szóló családi döntést korábban Kis Grófo.

Felkapott lett Biatorbágy

Grófoékkal együtt sokan érkeztek az elmúlt időszakban Biatorbágyra. Az M1-es autópálya melletti település a budai agglomeráció legfelkapottabb városkája. Egymás után nőnek ki a lakóparkok és új utcák a földből. Nemrég jelentették be, hogy új iskola épül, sőt a város mellett halad majd el a Budapest-Balaton kerékpárút is, így ha a mulatós sztár ideje engedi, elbringázhat a szomszédos Etyekig vagy később akár a Balatonig is. Ide kapcsolódik: Ide még a miniszter is sportnadrágban jött: Átadták a Budapest-Balaton kerékpárút Etyekig tartó 22 km-es csodaszép szakaszát, Gulyás Gergely bringán érkezett az átadóra

Felült egy villamosra

Kis Grófo nemrég nagyon sietett valahová Budapesten és úgy döntött nem autóval megy, hanem életében először villamosra ül. A szolnoki születésű mulatósnak vélhetően nagyon tetszett a villamosnak a „nézése meg a járása” és rögtön posztolt is egyet élete nagy eseményéről. A bulibáró vélhetően sok kritikát kaphatott, mert magyarázkodni kezdett a közösségi oldalán. A negatív hozzászólásokat időközben törölhették, mert már csak a Grófot éltető posztok olvashatók az oldalán. 

Jó és rossz emberek

A 29 éves zenész így fogalmazott a közösségi-oldalán: „De sok negatív ember van és sokan csodálkoznak, hogy nekik miért …. hát ezért mert sokan mindenben a rosszat látják! Én még nem ültem villamoson mert vidéki srác vagyok és ott ilyen nincs, de megtehettem volna, hogy autóval menjek tovább ahova szerettem volna és mégis felmentem egy villamosra ahol akár 100 ember is van! Szóval én ezzel azt mondom, hogy ezzel is mutatom azt, hogy igen én is olyan ember vagyok mint a másik, csak van Jó ember és Rossz ember is! Isten áldjon mindenkit” – írja Kis Grófo a Facebook-oldalán.

Kis Grófo a Karmelitában is

„A nézése, meg a járása, előre menjünk, ne hátra” – ezzel a szöveggel posztolta egyik fotóját Orbán Viktor a választási kapmányban. A fényképen az látszik, hogy a miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Kis Grófot. Orbán Viktor és a mulatós azon az erkélyen szelfiztek, ahol a miniszterelnök a világ vezető politikusait fogadja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Orbán Viktor és a 29 éves Bulibáró

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Kiemelt kép: Kis Grófo a medencében – Forrás: Facebook/Kis Grófo