Villogó rendőrautók fénye világította be kedd estefelé a 7. kerületben az István utcát. Úgy tudni, hogy a Terrorelhárítási Központ munkatársai egy bűnözőt fogtak el.

Óriási rendőrségi akció

Megszállta a Terrorelhárítási Központ és a rendőrség keden késő délután az István utcát egy veszélyes bűnöző miatt – írja a BlikkA BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szirénázó konvoj

Elképesztő erőkkel vonult ki a terrorelhárítás a Belügyminisztérium István utcai épületébe. Fél öt körül érkezett a szirénázó konvoj, rendőrautós felvezetéssel.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Elküldték a gyalogosokat

A mikrobuszokból álló menetoszlop 80 méter hosszan elfoglalta az úttestet, az épület környékéről eltessékelték a gyalogosokat, majd csaknem egy tucatnyi felfegyverzett kommandós pattant ki a mikrobuszokból és lezárták a környéket.

Bűnözőt foghattak el

A rendőrség egyelőre nem adott választ azzal kapcsolatban, hogy mi állt az akció hátterében, a Blikk azonban úgy tudja, hogy egy veszélyes bűnözőt hozhattak az épületbe. A rendőrök azt ígérték, hogy holnap korán reggel adnak bővebb tájékoztatást a történtekről.

Túlszámlázás a belvárosban

November elején is nagy akció volt a belvárosban. Akkor a vendéglátós társadalom legalját fogták el a rendőrök. A családi biznisz arra épült, hogy szerencsétlen külföldieket berángattak a bárba és akkor is vittek nekik italt, ha nem rendeltek. Ezután 250 ezret számláztak egy pohár sörért. Ha a vendég nem fizetett megfenyegették és elvették a pénzét. Most elkapták őket, ezzel is tisztább lett a pesti éjszaka.

Drogkereskedőket fogtak el

Pár nappal ezelőtt egyszerre tíz helyszínen 11 embert tartóztattak le a Pest megyei rendőrök. Az akciókban öt kábítószer-kereskedelemmel, hat fogyasztással gyanúsított férfit fogtak el. Hajnalban érkezetk a rendőrök Dunaharasztiban, Dunavarsányban, Taksonyban és Ráckevén csaptak le a bűnözőkre. Az elfogásról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Rajtaütés Szigetszentmiklóson is

Október végén a Pest megyei rendőrök egy időben, öt helyszínen ütöttek rajta két kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfin, valamint három drogfogyasztón. Hónapokig tartott utána járni annak az információnak, amely szerint Szigetszentmiklóson és környékén egy férfi kokainnal kereskedik. Amint a kellő mennyiségű adatot, bizonyítékot összegyűjtötték, indulhatott az akció.

Fülest kaptak

Júliusban egyszerre 16 rendőr indult bevetésre Kistarcsán. Fülest kaptak, kihez kell menni és ott várhatóan mit találnak. Jó infóik voltak, mert kábítószert és sok pénzt foglaltak le, ráadásul körözött bűnözőket is elfogtak.

Akció Gödöllőn is

Gyors, jól megszervezett rajtaütéssel vetettek véget a Pest megyei rendőrök egy drogüzletnek Gödöllőn. A 29 éves eladót és a 49 éves vevőt elfogták, míg a megtalált sok millió forintot és a kábítószert lefoglalták – írtuk idén tavasszal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelét kép: illusztráció