Tragédia történt Gödöllőnél egy vasúti átjáróban néhány nappal ezelőtt. A gázolást többen is látták.

Így történt a tragikus eset

Ahogyan arról korábban beszámolt a Kékvillogó, Gödöllő térségében elütött néhány napja a vonat egy embert. Az Isaszegi úton történt a gázolás Gödöllő és Isaszeg között egy vasúti átjáróban. A vonat hiába dudált, a férfi a síneken maradt, a mozdonyvezetőnek pedig esélye sem volt, hogy időben megálljon. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több szemtanúja is volt az esetnek

A Bors megszólaltatott egy olyan személyt, aki a szerencsétlenséget közvetlen közelről látta. Állítása szerint az elgázolt férfi bódult állapotban sétált. A szemtanú épp hazafelé tartott, amikor az átjárónál pirosra váltott a lámpa.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez történt ezután

A szemtanú autójával megállt, és más autósokkal együtt várta, hogy elmenjen a vonat. Ekkor felfigyelt egy férfira, aki nehezen járt. Nem is értette, mit keres a vasúti átjárónál gyalog, hiszen arrafelé szinte kizárólag autóval szoktak közlekedni.

Dudált a vonat, de már késő volt

Amikor a mozdonyvezető észlelte a bajt, dudálni kezdett. A sorompó működött, ahogyan a fényjelző berendezés is. A baleset pillanatában pirosat mutatott.

A szemtanú sejtette, hogy valami rossz fog történni

A lapnak nyilatkozó személy tartott tőle, nagy baj lesz, ha nem megy el a bódultnak tűnő férfi a sínekről. Amint rálépett azokra, jött is a vonat. A dudálás és fékezés hiábavalónak bizonyult.

A látvány borzasztó volt

A szemtanú elmondta, hogy minden pillanatok leforgása alatt történt. Hiába akartak volna neki segíteni, nem lett volna erre esély. Egy nagy koppanást hallottak, és azonnal a vonat alá került a szerencsétlenül járt férfi.

Horrorfilmbe illő dolog történt

A szerelvény a férfi kezeit és lábait is letépte. A vonat maga alatt görgette az áldozatot, és néhány méterrel odébb sodródott. Többen oda is szaladtak, hátha tudnak segíteni a férfinak.

Már nem lehetett mit tenni

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. “Többen odarohantak segíteni, de öklendeztek mikor odaértek, így én oda se mentem” – mondta a lapnak a szemtanú.

Ezek is érdekelhetnek!

Mentesítő járattal vitték tovább a vonat utasait

A gödöllői hivatásos tűzoltók segítettek a vonat utasainak a biztonságos átszállásban. A vonat ugyanis nem közlekedett tovább, mentesítő járat érkezett. Amíg a helyszínelés tartott, a vonatok egy vágányon közlekedtek Isaszeg és Gödöllő állomás között. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív