Annyira izgult a 47 éves betörő, hogy nyugtatót vett be rablás előtt. Mindent összepakolt már a házban, amikor kicsit lekucorodott az ágyra pihenni. Elaludt, a hazaérkező tulajdonos találta meg, hívta a rendőrséget ők ébresztették fel a férfit a 13. kerületi házban.

Valami nem stimmel

Elfordította a kulcsot a zárban a tulajdonos, belépett az otthonába és azonnal látta, hogy valami nem stimmel, betörő járt nála. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Betörő fekszik az ágyban

A tulajdonos amikor benyitott a hálószobába, megdöbbenve látta, hogy egy ismeretlen férfi fekszik az ágyában. Nem ébresztette fel, inkább hívta a rendőrséget.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Rendőrök ébresztették fel

Amikor megérkeztek az egyenruhások, azonnal a hálóba mentek, ahol felébresztették a betörőt, aki vélhetően először azt sem tudta, hol van.

Konyhaablakon mászott be

A rendőrség közleménye szerint a 47 éves B. László a konyhaablakot betörve mászott be a 13. kerületi családi házba, ahol egy táskába különféle műszaki cikkeket – számítógépeket, kábeleket és monitort – pakolt össze.

Lefeküdt kicsit aludni

Még egy okostévét is odakészített a zsákmányok közé, azonban elfáradt, és a hálószobában lefeküdt egy kicsit aludni – ismertette a rendőrség. Az ágyban fekvő betörőt a hazatérő tulajdonos vette észre, és rendőrt hívott, akik felébresztették a férfit – írták a rendőrségi közleményben.

Nyugtatókat vett be

A férfit lopás kísérlete miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanúsított elmondta, hogy a betörés előtt nyugtatókat vett be, ezért aludhatott el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt ne hagyd ki: Téveszd meg a betörőket! Ezzel a 7 egyszerű módszerrel csinálhatsz profi látszatkeltést otthon, hogy ne a te házad rabolják ki a bűnözők

Ez is hasznos cikk: Elárulták a magyar betörők, mi alapján választanak célpontot, mikor szeretnek lopni és még azt is bevallották, hogy milyen ingatlanokat kerülnek el nagyívben

Kiemelt kép: illusztráció