Annyira izgult a 47 éves betörő, hogy nyugtatót vett be rablás előtt. Mindent összepakolt már a házban, amikor kicsit lekucorodott az ágyra pihenni. Elaludt, a hazaérkező tulajdonos találta meg, hívta a rendőrséget ők ébresztették fel a férfit a 13. kerületi házban.

Valami nem stimmel

Elfordította a kulcsot a zárban a tulajdonos, belépett az otthonába és azonnal látta, hogy valami nem stimmel, betörő járt nála. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Betörő fekszik az ágyban

A tulajdonos amikor benyitott a hálószobába, megdöbbenve látta, hogy egy ismeretlen férfi fekszik az ágyában. Nem ébresztette fel, inkább hívta a rendőrséget.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rendőrök ébresztették fel

Amikor megérkeztek az egyenruhások, azonnal a hálóba mentek, ahol felébresztették a betörőt, aki vélhetően először azt sem tudta, hol van.

Konyhaablakon mászott be

A rendőrség közleménye szerint a 47 éves B. László a konyhaablakot betörve mászott be a 13. kerületi családi házba, ahol egy táskába különféle műszaki cikkeket – számítógépeket, kábeleket és monitort – pakolt össze.

Lefeküdt kicsit aludni

Még egy okostévét is odakészített a zsákmányok közé, azonban elfáradt, és a hálószobában lefeküdt egy kicsit aludni – ismertette a rendőrség. Az ágyban fekvő betörőt a hazatérő tulajdonos vette észre, és rendőrt hívott, akik felébresztették a férfit – írták a rendőrségi közleményben.

Nyugtatókat vett be

A férfit lopás kísérlete miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanúsított elmondta, hogy a betörés előtt nyugtatókat vett be, ezért aludhatott el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt ne hagyd ki: Téveszd meg a betörőket! Ezzel a 7 egyszerű módszerrel csinálhatsz profi látszatkeltést otthon, hogy ne a te házad rabolják ki a bűnözők

Ez is hasznos cikk: Elárulták a magyar betörők, mi alapján választanak célpontot, mikor szeretnek lopni és még azt is bevallották, hogy milyen ingatlanokat kerülnek el nagyívben

Kiemelt kép: illusztráció