Bár Korda György és Balázs Klári idén már a Budapest Parkban és a Vál-völgyi Zsúron is fellépett, a Sziget fesztiválon nem lesznek ott. A páros rendkívül népszerű a fiatalabb korosztály körében is, mégis kihagyják az év egyik legfontosabb zenei rendezvényét.

Korda György maga mondta el, miért nem lesznek ott a Szigeten

“Egyszerűen az történt, hogy idén nem hívtak meg minket a Szigetre. Igaz, más fesztiválra, például az EFOTT-ra vagy a Campusra igen, sőt, a Plázson is lesz nagykoncertünk – mondta el Korda György a Blikk számára. Kiderült azonban, hogy nincs bennük rossz érzés a döntés miatt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Más irányba indultak el a szervezők

A legendás énekes a fellépők névsora láttán úgy látja, más irányba indultak el a szervezők. Bár most nem hívták meg őket, ettől még nem zárkózik el attól, hogy máskor visszatérjenek. Sejti, hogy konkrétan miért dönthettek úgy a szervezők, ahogy.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szintet léptek

Korda György azt mondta, hogy az idei évben szintet léptek. Már nem lépnek fel csak zenekarral, valamint az ügyeiket egy menedzsment intézi. A színpadon öt zenész és hat táncos is van.

Nagy csapat dolgozik együtt Kordáékkal

Az Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjas énekes elmondása szerint majdnem húszan dolgoznak együtt a koncerteken. A másfél órás koncert látványvilágáért is sokat kell tenni. Az adott helyszínre nem a bandával együtt utaznak, de a csapattagokkal szívesen töltik az időt.

Fontos szabályok vannak

Balázs Klári elárulta, hogy van catering, viszont mindent azért nem szabad a csapattagoknak. A színfalak mögött nem szabad alkoholt fogyasztaniuk. Az, hogy a koncert után ki mit fogyaszt, az már mindenkinek az egyéni döntése.

Ezek is érdekelhetnek!

A Sziget szervezőinek nincs problémája Kordáékkal

A lap megkereste a Sziget fesztivál szervezőit, hogy mi áll a döntésük hátterében. Elmondták, hogy nagyon kedvelik Korda Györgyöt. Ugyanakkor technikailag túl nagy kihívást jelentene vendégül látni a produkciót.

Tényleg más az irány

A szervezők elmondták, hogy Kordáék koncertjeinek minden pillanatát imádják. Ugyanakkor a Sziget Fesztivál Sztereo Színpadának felhozatalából kiderül, hogy a slágertörténelem későbbi korszaka lesz most fókuszban. Korda György slágerei persze örökzöldek, ugyanakkor az új felállás már nem fér bele a színpad technikai lehetőségeibe.

Második kerület díszpolgára lett Balázs Klári és Korda György

Ahogyan nemrég megírtuk, Balázs Klári és Korda György díszpolgári címet kapott a második kerülettől. Több mint négy évtizede énekelnek együtt. Kiemelték a méltatásban, hogy kölcsönös inspirációjuk művészetük kiteljesedését és megújulását hozta el

Csapó Gábor posztumusz díszpolgár lett

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, dr. Csapó Gábor posztumusz lett második kerület díszpolgára. A sportember évtizedekig élt a Hűvösvölgyben. Először sportolói, majd edzői bázisa volt a Csaszi és a Komjádi uszoda. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Korda György és Balázs Klári – Forrás: Facebook