Óriási humorbombát dobott le Galambos Lajos egy bulin. Sokáig azonban nem mulatozhat, mert hamarosan börtönbe kell mennie.

Áram és közműlopás miatt elítélték

Galambos Lajost, akit mindenki művésznevén, Lagzi Lajcsiként ismer, vétkesnek találta a bíróság tavaly decemberben. Az ellene felhozott vád az volt, hogy jogtalanul vételezett áramot, de egyéb közműlopásban is vétkesnek találták. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Börtönre ítélték

A trombitaművészt tettéért három év hat hónap szabadságvesztésre ítélték. A bírósági ítélet szerint éveken keresztül lopta az áramot, a vizet és a gázt a cége által épített lakóparkban és a művész birtokán is. Az ítélethirdetésen nem volt jelen.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Áramszünettel viccelődött

Lagzi Lajcsi még fellépésekre jár. A hétvégén lelkesen tapsolt a közönség, amikor előrukkolt a búcsúdallal. Nem akármilyen számot választott: Hofi Gézától a “Próbálj meg lazítani” című slágert kezdte énekelni – szúrta ki a Bors.

A humorérzéke nem veszett el

Lagzi Lajcsi humorosra vette az elköszönést. “Tudjátok, kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek! Én ezzel megköszönöm, hogy itt lehettem. Viszem a gázsit, viszem a bevételt, viszem az áramot és amit gondoltok! Sziasztok!“

Vele énekelte a slágert a közönség

A közönség még mindig szereti a zenészt. Nem csak a refrént, hanem az egész dalt együtt énekelte a publikummal. Azt azért megjegyezte: “Sok hülyeséget írtak ám rólam, nem kell mindent elhinni”.

A videó felkerült az egyik közösségi oldalra

@maca.neni #galamboslajcsi #galamboslajos #lajcsi #buli #vicc #ironia #poén #viccesvideo #tvfelvetel #hofigéza #probaljmeglazitani #áram #áramlopás #macaneni #foryou #foryoupage #nekedbe #nekedbelegyen ♬ eredeti hang – Maca néni

2015 óta húzódik az ügye

Évek óta témát szolgáltat Lagzi Lajcsi ügye. Tavaly szeptemberben első fokon 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték. Három évre eltiltották a közügyektől is.

Ezek is érdekelhetnek!

Vagyonelkobzást is elrendeltek

A bíróság úgy döntött, Lagzi Lajcsival szemben 11 milliós vagyonelkobzást rendel el. Az ügyészség súlyosbítást kért. Ennek eredményeként a zenész valóban súlyosabb büntetést kapott.

Tovább kell börtönben maradnia

A trombitaművészt másodfokon három év hat hónap börtönre ítélték. A közügyektől négy esztendőre tiltották el, és több millió forint, valamint további bűnügyi költségek megfizetésére kötelezték. Volt feleségét, Boglárkát másodfokon felmentette a bíróság.. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Galambos Lajos – Forrás: archív