Szörnyű tragédia történt Erdőkertesen, a Nap utcában, számolt be róla a Bors.

Két holttestet találtak

A lap azt írja, hogy két holttestet találtak egy autóban, a tragédia a Nap utcában történt, ahova nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Öngyilkosság lehet

A portál azt írja, nem kizárt, hogy öngyilkosság történt. A kipufogógázt az áldozatok vezethették be az utastérbe, ez okozhatta a halálukat.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Korábban is történt már tragédia Erdőkertesen

Amint azt a Kékvillogó is megírta a 35 éves V. László nyakon szúrt két rendőrt Erdőkertesen, az eset még 2020-ban történt. Mint megírtuk a férfit korábban a menyasszonya jelentette fel kapcsolati erőszakért.

Háziőrizetben volt

A férfi emiatt volt házi őrizetben, a rendőrök pedig rendszeresen ellenőrizték. Egy válltörés miatt a kórházból vitték haza a rendőrök, amikor hirtelen kést rántott és megszúrta az autóban ülő járőröket. A korábban polgárőrként dolgozó férfi lassan egy éve előzetesben van most ügyvédjén keresztül üzent a börtönből.

Az egyik megszúrt rendőr nő volt

A szörnyű eset előzménye, hogy a házi őrizetben tartott V. László válltörése miatt a váci kórházban töltötte az éjszakát, másnap onnan szállították haza, amikor egy elrejtett, rongyba csavart filézőkést húzott elő és azzal megvágta a mellette helyet foglaló P. K. őrmesternő nyakát, majd megsebezte az elöl ülő sofőr, P. Z. főtörzsőrmester arcát is.

Kórházba vitték a rendőröket

A megkéselt rendőröket akkor stabil állapotban a fővárosi Honvéd Kórházba, az ámokfutót a gödöllői kapitányságra szállították.

Bántalmazta a menyasszonyát

A késelő állítólag ígéretes jövő előtt állt, a szerelmével és a szüleivel egy szép családi házban élt. Akkor indult el a lejtőn, amikor eljárás indult ellene a menyasszonya brutális bántalmazásáért. A nő ezután elhagyta őt, a férfi pedig bekattant, s valóságos hadjáratot indított az őt ellenőrző rendőrök ellen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Megszólalt az erdőkertesi rendőrkéselő: „Sokkolt, hogy 35 évre ítélhetnek” – Az ügyben a titkosszolgálat is szóba került

Kiemelt kép: Illusztráció