Ismét rendőrök segítségével jutott el két kismama a kórházba. Szerda reggel két apuka, egymástól függetlenül, kért segítséget az egyenruhásoktól, hogy feleségüket minél hamarabb kórházba tudják vinni. Mindkét szülés a 16. kerületben indult el.

Rendőri segítség

Két órán belül két apa is segítséget kért a 16. kerületi rendőrségtől szerdán reggel azért, mert feleségüknél beindult a szülés. A rendőrök mindkét esetben megkülönböztető jelzéssel kísérték családokat a kórházba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Motoros rendőrök is segítettek

Az egyik esetben az erős forgalom miatt egy motoros járőrpáros is a házaspár segítségére sietett. A gyors rendőri segítségnek köszönhetően a kismamák perceken belül orvosi ellátásban részesültek.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A 7. kerületben kértek segítséget

Május 13-án egy autós a 7. kerületben kért segítséget a rendőröktől, azt mondta, a feleségénél beindult a szülés.

Szirénázva vezették fel az autót

A rendőrök, azonnal cselekedtek, és kéklámpával, szirénát használva vezették fel az autóban ülő kismamát és párját.

Dér Heni kért segítséget

Mint később kiderült, Dér Heninél indult meg a szülés. Az énekesnő a szülés előtti napokban többször írta közösségi oldalán, hogy már nagyon itt lenne az ideje, hogy világra hozza első gyermekét.

Megszületett Bendegúz

Pár óra múlva az énekesnő Facebook oldalán adott hírt arról, hogy az elképesztő kalandok után megszületett kisfia, Bendegúz. Azóta Heni már otthon van a picivel.

Az M3-ason is rendőrök segítségét kérték

Egy férfi kért segítséget a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjától tavaly június 24-én 7 óra 55 perckor, mert várandós feleségénél megindult a szülés, ám az M3 autópálya bevezető szakaszán kialakult torlódás miatt nem tudtak a kórház felé haladni.

Motoros rendőrök segítettek

A BRFK motoros rendőrei a helyszínre siettek, majd megkülönböztető jelzést használva, biztonságosan felvezették a házaspár autóját a kórházig.

Dunakeszin is rendőrök segítettek a kismamának

2019 augusztusában Dunakeszin kért segítséget egy család a rendőröktől, mert az autóban utazó kismamánál felgyorsultak az események.

Útfelújítás volt a környékén

A házaspár azért haladt olyan lassan, mert éppen útfelújítás volt a környéken és feltorlódtak az autók. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció