A Budapest 9. kerületében található bevásárlóközpontban komolyabb csetepaté alakult ki.

Balhé volt a Lurdy Házban

Péntek délelőtt két társaság egymásnak esett a Lurdyban, tudta meg a 24.hu. A lap további részletekről is beszámolt az eset kapcsán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrök hamar a helyszínre siettek

A zsaruk több autóval érkeztek a bevásárlóközponthoz. A balhé résztvevői közül több személyt el is fogtak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Többet egyelőre nem lehet sokkal többet tudni az incidensről

Egyelőre nem tudni, min kapott össze a két társaság, és azt sem, hogy pontosan hány embert fogtak el. A 24.hu megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, hogy adjon tájékoztatást az eset kapcsán. Egyelőre még nem érkezett válasz.

Több mint egy tucat érintettje lehet az ügynek

A Blikk úgy tudja, hogy nagyjából 15 főről lehet szó. A lap értesülései szerint gyerekek és apa-fia párosok is voltak a csoport tagjai között.

Itt történt a tömegverekedés

A bevásárlóközpont nem számolt be az esetről

Megnéztük a Lurdy weboldalát és közösségi oldalát is, hogy találunk-e ott valamilyen információt a verekedésről. Egyik felületen sem találunk azonban semmit az ügyről. A Lurdy Ház Facebook oldalára az utolsó poszt április 7-én került ki húsvét alkalmából.

Ezek is érdekelhetnek!

Sok a dolga mostanában a budapesti rendőröknek

Ahogyan arról ma reggel beszámoltunk, Angyalföldön tegnap gyilkosság történt. Egy társasházban oltották ki egy személy életét a 13. kerületben található Danubius utcában. Egy éles tárggyal ejtettek rajta halálos sebet.

Megpróbálták újraéleszteni

A társasház folyosóján fekvő 29 éves férfit megpróbálták újraéleszteni a mentők. Erőfeszítéseik azonban nem jártak sikerrel, az áldozat életét vesztette.

Kiderült, ki lehetett a gyilkos

Az elkövető a férfi 34 éves élettársa lehetett. A gyanú szerint a lakásban sebezte meg a nő a férfit. A nőt a helyszínen elfogták és folyamatban van az elszámoltatása. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív