A zongoraművésznőt éppen Tahi Tóth László halálának ötödik évfordulóján érte a végzet.

Az évfordulón hunyt el a művésznő

Tahi Tóth László 2018. február 22-én távozott az élők sorából. Ahogyan arról elsők között beszámoltunk, öt esztendővel később, napra pontosan a halálának ötödik évfordulóján egy hospice házban szenderült örök nyugalomra az özvegye, Kárászy Szilvia. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem találta a helyét Kárászy Szilvia

Férje halálát követően sokat utazott, nem szívesen tartózkodott egykori közös otthonukban. Minden kettejük közös életére emlékeztette őt ugyanis. Szerette volna ápolni Tahi Tóth László emlékét, sok terve volt ennek kapcsán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kiderült, hogy gyilkos kór támadta meg a testét

A zongoraművésznő hasnyálmirigyrákban szenvedett. Ezt elárulta Tahi Tóth László családjának, akikkel végig tartották a kapcsolatot a művész halálát követően. Megpróbálták közösen feldolgozni a gyászt.

Egyedül szeretett volna lenni

Tahi Tóth László családja szeretett volna segíteni Kárászy Szilviának, ám ő inkább úgy döntött: egyedül tölti élete utolsó időszakát. Utoljára vasárnap kommunikáltak a zongoraművésznővel üzenetben. Azt állítják: a zongoraművésznő nem akart meggyógyulni a betegségéből.

Egy barátja is megszólalt

Kárászy Szilvia barátnője azt mondta, testvérként szerette a zongoraművésznőt. Nagyon közel álltak egymáshoz, megdöbbentetette a hír őt is.

Tahi Tóth László kollégája szerint rossz állapotban volt már Kárászy Szilvia

Amikor másfél hónappal ezelőtt összefutott vele egy bevásárlóközpontban, már látszott, nincs jó egészségi állapotban. A zongoraművésznő már nem látta értelmét az életének. Akkor arról beszélt, hogy minden rosszra fordult az eltelt 5 év alatt.

Most már együtt vannak

Tahi Tóth László családja megdöbbent és lesújtotta őket a zongoraművésznő halálhíre, de “most már együtt vannak” – mondta az egyik családtag a Bors számára. Egészen meglepő módon mindketten február 23-án keltek át a másvilágra.

Ezek is érdekelhetnek!

Nagy volt a pár között a korkülönbség

Tahi Tóth László felesége 25 esztendővel volt fiatalabb. A korkülönbség azonban nem jelentett problémát számukra. A színészek példaértékűnek nevezték a kapcsolatukat.

Így ismerkedtek meg

Egy korábbi interjúban Tahi Tóth László elárulta, hogyan ismerkedett meg későbbi feleségével. “Elnézést, ön szabad?” – tette fel a kérdést egy bálon. Kárászy Szilvia éppen vágyott egy kapcsolatra, és igennel felelt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tahi Tóth László és Kárászy Szilvia – Forrás: RTL