3 év 6 hónap börtönbüntetés vár Lagzi Lajcsira, a trombitaművész egyelőre azonban nem kezdi meg annak letöltését.

Nem érkezett meg a kecskeméti intézetbe

Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, tegnap nem jelent meg Galambos Lajos a kecskeméti börtönben. A sajtó képviselői hiába voltak ott szerda reggel a büntetés-végrehajtási intézet előtt, Lajcsi nem jelent meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez lehet az oka

Egy ismerőse a Borsnak arról számolt be, hogy halasztási kérelmet adott be Galambos Lajos. Erősen kérdéses volt azonban akkor, hogy az idő rövidsége miatt kedvező elbírálásban részesül-e. Végül kiderült, hogy valószínűleg így történt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A Vértesben kirándult aznap Lajcsi

A Blikk olvasó-riportere fényképezte le, ahogy a mulatóssztár 150 kilométerre Kecskeméttől kirándult. Éppen Lovasberényben volt, amikor jellegzetes hangjáról felismerték. Egy fehér mikrobusz mögött hallották meg, ahogyan valakivel telefonált.

Megszólalt a jogi képviselője

Lajcsi jogi képviselője, dr. Csontos Zsolt a Blikk számára elárulta a részleteket. Halasztási kérelmet adtak be, ennek oka az, hogy közvetlen életveszély áll fenn az elítéltnél. Az ítélet függőben marad.

Nem kell egyelőre bevonulnia a börtönbe Galambos Lajosnak

A trombitaművész tehát egyelőre továbbra is szabadlábon van. Az orvosi szakvéleményeket már megvizsgálták és igazságügyi szakértőt is kirendeltek. Ezek alapján dönthet majd a bíróság, hogy felfüggeszti-e a szabadságvesztés végrehajtását.

Ezek is érdekelhetnek!

Végleg nem úszhatja meg a börtönt

Arról nem álmodozhat Lajcsi, hogy soha nem kell börtönbe vonulnia. Egy évre kérték az ítélet felfüggesztését. Hogy megkapja-e ezt a türelmi időt, az később fog eldőlni.

Megszólalt Lajcsi is

Elmondta, sajnálja azokat, akik hiába várták szerda reggel a kecskeméti börtönnél. Kijelentette, ő senkit nem hívott oda, a bevonulásának időpontjáról terjedő információk valótlanok voltak. Leszögezte, továbbra is küzdeni fog az igazáért.

Erre készül

A mulatóssztár perújítási kérelmet fog beadni. Úgy véli, hogy olyan ítélet született az ügyében, ami nem a valóságon alapul. Csütörtökön további ügyvédekel egyeztet.

Katasztrofaturizmus alakult ki a birtokán

Lajcsi arra panaszkodott, hogy biztonsági őröket kellett felfogadnia. Folyamatosan zaklatják, tévéstábok mellett civilek is zavarják a nyugalmát. A háza körbe van kerítve, de a birtoka nincs. Hiába van kiírva, hogy magánterület, sokan arra furikáznak és ott készítenek fotókat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Galambos Lajos – Forrás: archív