Kizuhant a nyolcadik emeletről egy hetven év körüli nő Zuglóban, a Szentmihályi úti lakótelepen. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A mentősök már nem tudtak rajta segíteni

A nyolcadik emeletről zuhant ki  egy hetven év körüli nő Zuglóban, a Szentmihályi úti lakótelepen. A nő a 24.hu értesülései szerint olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Egyelőre nem derült ki, hogyan történhetett a szörnyű baleset.

A Mammutban is lezuhant valaki

Csütörtökön kora délután a Mammut 2-ben is lezuhant egy ember a bevásárlóközpont felső emeletéről. A szemtanúk azt mondták, hogy a legfelső, 4. emeletről előbb hangoskodást lehetett hallani, majd azt ahogy a fiatal férfi lezuhant. A férfi előbb kidobta a hátizsákját, majd utána ugrott. 

Babakocsis anyukára zuhant a férfi

Döbbenetes eset történt néhány hónappal ezelőtt, július végén. A 11.  kerületi Hadak útján egy öngyilkos felment egy 15 emeltes ház tetejére és kiugrott. Sajnos pont rázuhant egy babakocsis édesanyára, mindketten meghaltak.

Két gyermeke volt az ártatlan asszonynak

Egy házban lakó elmondta: a 12. emeleten lakott az a kétgyerekes édesanya, akire rázuhant a magasból a férfi. Erzsébetnek két kisgyermeke van, egyikük még babakocsis. Őket vitte le a nő sétálni a nagy melegben.

A kamera mindent látott

A ház biztonsági kamerája felvette, ahogy egy férfi a szerszámosládával bejött a házba, majd a lépcsőház teraszáról kiugrott. Az édesanya a két gyerekével és a férjével éppen hazajött; a férfi végignézte, ahogyan a felesége meghal. Úgy tudni, a férje sokkot kapott a történtek nyomán, s magából kikelve őrjöngött.

Kisgyerek zuhant ki a Pannónia utcai ház ablakán

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba nyár közepén azt az egy kétéves kisfiút, aki egy júniusi vasárnap reggel kiesett szülei második emeleti lakásából. Édesapja sokkos állapotban, pizsamában rohant az utcára.

Az apuka pizsamában ordítva rohant az utcára

A 13. kerületi Pannónia utcában egy szemtanú hatalmas puffanásra lett figyelmes. Elmondta: “Keserves sírást és kiabálást hallottam. Azt hittem, hogy elütöttek valakit, de amikor odanéztem, már sejtettem, hogy mi történt. A sebesült mellett ott térdelt egy kutyás nő, közben pedig már az apuka ordítva rohant lefelé pizsamában. Szegény azt kiabálta, hogy: ezt nem hiszem el! Nem hiszem el!” – mesélte a szemtanú.

Házibuliban esett ki a kamasz az ablakon

Májusban válságos állapotban vitték be a János kórházba, azt a kamasz fiút Ricsit, aki egy házibuliban esett ki az 1. kerületben egy ablakon. A mentők még újra tudták éleszteni a diákot, vasárnap reggel pár percre még beengedték hozzá a szülőket, azonban estére sajnos meghalt a fiú. Eltört a gerince és vérömleny keletkezett a koponyájában.

Drogot adtak a fiataloknak

A meghalt kamasz édesapja elmondta: “Elhatároztam, hogy megkeresem azt az embert, aki Ricsinek marihuánás cigarettát és az LSD-t adott. Ha előbb találom meg őt, mint a rendőrség, akkor lehet, én is börtönbe kerülök – mondta akkor az édesapa. Kiderült többen is rosszul lettek a drogtól, volt, akit levittek az utcára, ott ápolták. Azon őrlődöm, mit tehettem volna másképp? Tiltottam volna meg a fiamnak, hogy buliba menjen? Hiszen majdnem felnőtt! – mondta könnyezve az édesapa.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció – Fotó: BPK