Kollégáink Győr-Pér reptéren ellenőrzik K. György állításait, miszerint: Lobog a szélben a szélzsák, villognak egyre a lámpák,, repülni hív a magas ég – humoros psoztott tett közzé a Magyar Rendőrség a közösségi oldalán.

K. György állításai

A Magyar Rendőrség Facebook-oldalán tette közzé, hogy ellenőrzik K. György állításait mert kiderült hogy az illető slágerének állításai borzolják a kedélyeket.

Korda György és a poén

A rendőrök persze ezzel azt is bemutatták, hogy a győri reptéren is jelen vannak. A népszerű énekes, Korda György dalát apropóként használták.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A meteorológusok is

A poszt érdekessége, hogy hozzákommenteltek a meteorológusok is. Az OMSZ azt írta: Ha tudnak bármiben segíteni a repülésmeteorológus kollégáink K. György állításainak igazolásában nyugodtan keressetek bennünket!

A poszt

Ez is érdekelhet

Megint elmarad a tűzijáték? Most szombatra is figyelmeztetést adott ki az OMSZ, ezúttal is elhalasztják a parádét?

B. Klárival mi lesz?

Egy másik kommentelő viszont azt vetette fel, hogy “ne feledkezzünk meg B. Kláriról sem, hiszen K. György ezeket az állításokat az ő támogatásával valósította meg”.

A sláger

Eladták a villát

Korda Györgyről és Balázs Kláriról legutóbb budapesti villájuk eladása kapcsán írtunk. A múlt héten derült ki, hogy a Korda-házaspár még az év elején túladott a szeretett Korda-villán. A Szikla utcai 22 szobás épületet szállóként üzemeltették és tavaly decemberben 780 millió forintért hirdették meg. A 2. kerületi villa 32 évvel ezelőtt épült, 2017-ben esett át egy nagyobb renováláson, amibe a házaspár akkori elmondása szerint szinte minden pénzét beleölte.

Korda György visszaköltözne a felújítás után

Korda György vasárnap este az ATV Heti Napló című műsorában elmondta, az a terve, hogy a felújítás után lehet, hogy visszaköltözik a felújított Korda-villa egyik lakásába. A Korda házaspárnak korábban Törökbálinton volt egy impozáns háza, amelyet Kóbor János vásárolt meg tőlük. Az Omega frontembere haláláig élt ott, jelenleg családja lakja. Kordáék innen, a Velencei-tóhoz költöztek. 2016-ban a házaspár azzal magyarázta az újabb ingatlancserét, hogy messze vannak Budapesttől és megterhelő számukra a napi ingázás. A házat egy üzletember vásárolta meg, aki hosszú ideje szerette volna megszerezni az ingatlant, amelyet számos tévéműsorból ismert. Klárika akkor azt mondta, már másnap csomagolt, úgy érezte, jó kezekbe került a házuk.

Címlapfotó: Magyar Rendőrség