A Szentendrén élő Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága hat év után ért véget, állítólag egy harmadik fél miatt. A nyomok a Fricskához vezettek, ám sokan a táncegyüttes helyett a zenekarnak írtak üzeneteket, ezért Facebook-oldalán reagáltak a botrányra.

Gyorsan történnek a dolgok

Ahogy elsők között beszámoltunk róla, Tóth Gabi és Krausz Gábor a héten jelentette be, hogy hat év után házasság után elválnak egymástó. Krausz Gábor utalása szerint, Gabi ugyanis a Fricska táncegyüttes egyik tagjával eshetett szerelembe, és az énekesnőt, valamint új párját a Blikk fotósa már lencsevégre is kapta egy jászberényi művészeti vásáron. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meglepődött a közvélemény

A megcsalásról szóló hírek azóta sem hagyják nyugodni az embereket, olyannyira, hogy privát üzenetekkel is zaklatják az érintetteket, korábban már Tóth Vera, sőt Tóth Gabi is posztolt a válásával kapcsolatban. A probléma azonban, hogy sokan tévedésből nem a Fricska táncegyüttes, hanem a Fricska zenekar számára küldték el keresetlen szavakat – írja a Blikk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Közlemény adtak ki

Ezután a zenekar a Facebook-oldalán kénytelen volt egy közleményt közzétenni az ügy kapcsán. „Nyilatkozat! Kijelentjük, hogy Tóth Gabiék válásához nincs köze egyik zenekari tagnak sem. Nem a zenekarhoz, hanem a táncegyütteshez vezetnek a szálak. Kérjük, hogy a Fricska zenekar tagjait ne zaklassák privát üzenetekkel!” – írta Facebook oldalán a zenekar.

Köszönetet mondott

„Köszönöm azoknak az ismerőseimnek, akik valamilyen formában kifejezték a támogatásukat felém… És azoknak is, akikből olyan mélységeket váltott ki, amilyen szintre soha nem szeretnék lemenni” – írta posztjában Tóth Gabi tegnap, melybe egy idézetet is írt a Muzsikás együttes Széki magyar, a Misié című dalából.

Úgy ég a tűz, ha tesznek rá

„Jaj, Istenem, hogy éljek meg/Hogy a világ ne szóljon meg/Szól a világ mit hajtok rá/Úgy ég a tűz, ha tesznek rá/Egész világ rólam beszél/De azt mind elfújja a szél” – szól az idézet

 Elcsattanó puszik

„Láttuk itt Gabit és az új kedvesét, nem rejtegetik, hogy több van köztük, mint barátság. Egymás kezét fogva sétálgatnak, egy-egy puszi is elcsattan” – mondta el a Blikknek egy jászberényi járókelő, aki látták az énekesnő új párját, Papp Máté Bencét még pénteken. 

Kiválóan mulattak

Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes tagjával, csütörtök esti rendezvényen jelent meg, amelyet a Fidesz országgyűlési képviselője, Pócs János tartott. Itt már egymás társaságában fotózkodtak (nyitóképünkön) és szemlátomást remekül érezték magukat.

Kellemetlen fricska

Mindez egy nappal azelőtt történt, hogy közös közleményben jelentették be férjével, Krausz Gáborral, hogy hat évnyi együttlét után elválnak útjaik. A sztárséf ekkor úgy fogalmazott, hogy „kellemetlen fricskákat” tartogat az élet.

Együtt Jászberényben

Ez egy viszonylag semmitmondó jelzőnek tűnt egészen addig, ameddig ki nem derült, hogy a történtek hátterében valószínűleg az áll, hogy Tóth Gabi és a Fricska Tánczenekar egyik tagja összejött egymással. A jászberényi utcákon is többen kiszúrták őket.

Boldogabbak, mint valaha

A városban két vendéglőt is kipróbáltak. „Felszabadultan ettek, jól érezték magukat, láthatóan boldogabbak, mint valaha” – mondta el az egyik hölgy, aki szintén ugyanabban az étteremben fogyasztott, mint a pár. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi és Krausz Gábor – Forrás. TV2