Ahogyan azt a BudapestKörnyékeh.hu is megírta kórházba került Kóbor János, az Omega zenekar frontembere, aki vélhetően a koronavírus fertőzést kapta el, bár ezt nem erősítették meg eddig, ugyanis a felesége hírzárlatot rendelt el.

A betegség

A zenésznek múlt hét kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta. Valószínűleg már nem érezte jól magát – erősítette meg a Blikknek Benkő Balázs, az Omega néhai billentyűsének, Benkő Lászlónak a fia.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felesége döntött

A bulvárlap szerint pár napja lett rosszul, a felesége vitte egy klinikára ahol bent tartották.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Nincs oltva

Azt még nem tudni, hogy mit találtak az orvosok. A zenész korábban többször elmondta, hogy nem oltatja be magát koronavírus elleni vakcinával sem, de, hogy valóban covidos-e, azt nem lehet tudni.

Remélhetőleg nem nagy a baj

Molnár György, az Omega gitárosa megerősítette a hírt, miszerint Kóbort az elmúlt napokban kórházban ápolták, ám az állapota javult és már optimistán nyilatkozott a hazatéréséről.

Az Omega múlt hétvégén hírt adott a zenész állapotáról

„Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen” – írták szűkszavúan.

Kapcsolódó:

Átszállították egy másik kórházba

A zenészt időközben átszállították egy másik kórházba, erről a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt. Tegnap pedig az is kiderült, hogy a Városmajori Klinikán kezelik Kóbor Jánost, ezt a Borsnak erősítette meg Trunkos András, az Omega menedzsere. “Megerősítem a hírt, hogy valóban átvitték Jánost a Városmajori Klinikára. Állapotáról nem tudok többet mondani, Zsóka, a felesége továbbra is fenntartja a hírzárlatot” – mondta a lapnak.

Hírzárlatot rendelt el a felesége

„Nagyon erős nő, aki mindent kézben tart, de nem csoda, hogy most fél. A férje a mindene, és aggódik az egészségéért. Nagyon reméli, hogy Mecky hamarosan felépül, és otthon lehet velük. A hírzárlatnak egyetlen oka van: Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe. Mindig is azt vallotta, pozitívan kell gondolkodni, nem szabad a rossz dolgokat bevonzani” – mondta a Blikknek a család egyik ismerőse.

Aggódnak érte a rajongók

A zenészért nagyon aggódnak a rajongók, a poszt alatt több százan kívántak neki jobbulást és mielőbbi felépülést.

Az Omega két tagját is elvesztette tavaly

Az Omega zenekart tavaly több tragédia is érte, ugyanis meghalt a zenekar két tagja Benkő László, a zenekar pedig gyakorlatilag még fel sem ocsúdott gyászból, jött a következő tragédia híre: meghalt Mihály Tamás, az együttes basszusgitárosa is. 

A HírTV-n beszéltek róla

Kóbor Jánosról a HírTV műsorában is beszéltek, a csatorna vendége volt Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, Bencsik András, újságíró, valamint a Nézőpont Intézet alapítója, Mráz Ágoston Sámuel.

Imádkoznak érte

A beszélgetés egy pontján Bencsik András azt mondta: ő tényleg szó szerint imádkozik Kóbor János életéért, aki nem volt híve az oltásnak, mert úgy gondolta, az immunrendszere elég erős. „Elkapta. És most küzd az életéért. Imádkozom, hogy túlélje, azért, mert egy klassz ember és neki joga volt azt mondani, hogy nem, de életveszélyben forog” 

Kapcsolódó:

Imára hív az Omega

Az Omega a közösségi oldalán most ismét jelentkezett, ezúttal arra kérik a rajongókat, imádkozzanak Meckyért. “Közös imára hívunk mindenkit Meckyért! November 20-án, szombaton este 10 és 11 óra között a lehető legtöbben gondoljunk rá, erőt és pozitív gondolatokat küldjünk neki! Meggyőződésünk, hogy szeretetünk és hitünk ereje eljut hozzá.” – áll a posztban.

Itt a teljes poszt:

Egy másik legenda is élet-halál között lebeg

A HírTv műsorában Operaház igazgatója elmondta: “Ugyanígy van egy másik, ugyanilyen korú rockikon. Még nem ment ki a neve, és én sem fogom elmondani. Ugyanilyen esetben van, nem oltatta be magát, élet és halál között…” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kóbor János – Forrás: TV2