2024 nyarán rendezik meg a koncertet, ám a jegyértékesítés már most novemberben megkezdődik. Először csak egy szűk kör vásárolhat belépőt, majd két nappal később bárki számára lehetőség nyílik erre. Cikkünkben megmutatjuk, hol lehet jegyeket vásárolni.

Szólóalbumot ad ki Bruce Dickinson

Az Iron Maiden frontembere 19 esztendő után új szólóalbumot fog kiadni 2024 elején. Az album a “The Mandrake Project” címet kapta. Megjelenése után turnét indít, amelynek Budapesten is lesz egy állomása. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nemrég járt már hazánkban

Tavaly az Iron Maidennel együtt zenélt Magyarországon Bruce Dickinson. Azt a koncertet júniusban rendezték a Groupama Arénában, a Legacy of the beast 2022-es európai nyári turné részeként. Egészen elképesztő volt a hangulat, az aréna csordultig megtelt nézőkkel.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Most máshol fog zenélni

Bruce Dickinson koncertje ugyancsak Budapesten lesz, ám ezúttal a Barba Negrában. A show 2024. június 1-jén esedékes. Különlegessége, hogy ezúttal szólóelőadóként érkezik a fővárosba, csakúgy, mint négy évvel ezelőtt.

A hetedik szólóalbumát adja ki

Az Iron Maiden frontemberének a The Mandrake Projekt immáron a hetedik szólóalbuma. Ezen közösen dolgozott régi zenésztársával és producerével, Roy Z-vel. Utoljára 2005-ben adott ki szólóalbumot, amely a “Tyranny Of Souls” címet viselte.

Már két nap múlva lehet jegyet venni a koncertre

A hivatalos rajongói klub tagjai és a Live Nation tagok már november 8-án megválthatják a koncertre a jegyüket. Erre aznap 11:00-tól nyílik lehetőség. Mindenki más két nappal később, november 10-én 11:00-tól fogja tudni megváltani a belépőjét.

Ezek is érdekelhetnek!

Így lehet jegyet vásárolni Bruce Dickinson koncertjére

Több weboldal is értékesít jegyeket a nagyszabású koncertre. A www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon egyaránt biztonságosan lehet belépőket vásárolni.

Csak hivatalos helyről érdemes jegyet vásárolni

Csak az léphet majd be a koncertre, akinek érvényes belépője van, ezért érdemes a fenti oldalak valamelyikéről megvásárolni a belépőt. Könnyen lehet, hogy lesznek, akik erre az eseményre is hamis jegyeket kínálnak majd. Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Vígszínház előadásaira is értékesítettek hamis jegyeket.

Hónapokon át zajlott a csalássorozat

Rengeteg embert vertek át az otthon gyártott jegyekkel. A csalássorozat hónapokon át zajlott. A hamis jegyeket az egyik sokak által használt közösségimédia-felületen árulták.

Nyomozás indult az ügy kapcsán

A hamis jegyek kapcsán rendőrségi nyomozás vette kezdetét. A Vígszínház legnépszerűbb előadásaira számos hamis jegyet eladtak a csalók. A színház kérte a károsultakat, hogy a [email protected] e-mail-címen jelezzék, ha kár érte őket, hiszen az ügy rendezése a károsultak és a színház közös érdeke. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció