A Nógrád vármegyei nyugdíjas néni köztiszteletnek örvendett a faluban. Éppen csak felült a kerékpárjára, amikor egy fiatal autós elütötte.

Csütörtökön történt a baleset

Ludányhalászi belterületén csütörtökön reggel 7:50 környékén történt a szörnyűség. Egy BMW-s ismeretlen körülmények között gázolt halálra egy kerékpárost. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így történt a tragédia

Györgyi néni biciklire ült, így indult útnak a Losonci utcában található házából. Alig hogy kigördült, egy fiatal férfi halálra gázolta az autójával.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az autós nem fékezett

Egy fiatal sofőr vezette azt a BMW-t, amely kioltotta Györgyi néni életét. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért nem, de a férfi nem fékezett, az ütközés pedig végzetesnek bizonyult.

Ez a BMW ütötte el a kerékpárost

A BMW szélvédője betört a baleset következtében – Fotó: Police.hu

Megrázóak voltak a helyszínelés nyomai

Egy falubeli asszony a Metropol számára elárulta, bár a balesetet nem látta, a helyszínelés nyomait viszont igen. Azok pedig igen felkavaróak voltak a számára. Látta az idős nő kerékpárját a baleset helyszínén.

Ezt látta a helybéli nő

A lapnak beszámoló személy elmondása szerint sokkot kapott attól a látványtól, ami a szeme elé tárult. A kerékpár hátsó része, valamint az autó eleje súlyosan megrongálódott.

Ezek is érdekelhetnek!

Mindenki gyászolja a faluban Györgyi nénit

„Remek ember volt, szegény pár éve vesztette el a férjét, akivel évtizedekig éltek együtt példás házasságban” – mondta egy asszony a Metropol számára. A lap információi szerint Györgyi néni az önkormányzatnál dolgozott korábban, onnan nyugalmazták.

Itt ütötték el a kerékpárost

Nem járt el sok helyre az asszony

A lapnak megszólaló ismerőse elmondta, hogy a baleset helyszínétől néhány méterre lakott a nő. A szerencsétlenül járt asszony a boltba és a postára szokott csak elmenni, többnyire otthon tartózkodott. Az ismerős elmondása szerint nem tudott még napirendre térni az eset felett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült fotó – Forrás: Police.hu