Megdöbbentő támadás ért egy hatvani családot. Egy régi sérelem miatt fém golyókkal megtöltött gázpisztokolyokkal, baseball ütőkkel rontottak rájuk. Egy biztonsági kamera mindent felvett, cikkünk végén megnézheted az esetről készült videót.

Péntek éjszaka történt

Péntek éjjel Hatvanban rátámadtak egy családra a haragos rokonaik. “Lőjétek le! Lőjétek le!” – kiáltotta az egyik támadó. Csak úgy záporoztak a lövések. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videófelvétel tanúskodik a történtekről

Egy biztonsági kamera tökéletesen rálátott az esetre, és azt is rögzítette, mik hangzottak el a támadás során. A támadók három gépkocsival érkeztek a hatvani házhoz. Több mint egy tucatnyi ember rontott az épületbe.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Alaposan fel voltak fegyverkezve a támadók

A támadóknál volt fahusáng, baseball ütő, kard és pisztoly is. A felvételen látható, hogy az egyik férfi megpróbálja betörni az épület egyik ablakát. Miután nem járt sikerrel, a ház előtt parkoló autó hátsó ablakát törte be.

Nem sima gázriasztó pisztollyal érkeztek

A gázpisztolyokat csapágygolyókkal töltötték meg a támadók. A család több tagját is eltalálták a lövések. Az egyikük akár a szeme világát is elveszítheti.

Súlyos sérüléseket szenvedtek a hatvani család tagjai

“Engem fejbe lőttek személy szerint. Az egyik fiamnak karddal vágták meg a kezét” – mondta a megtámadott család egyik tagja, Balogh Andor a Tények számára. Volt, akit műteni is kellett.

A gyerekszobát sem kímélték a támadók

A lövések az egyik gyerekszoba redőnyét is eltalálták. A gyermek anyja berohant a csöppségért, majd bezárkózott vele és a többi gyerekkel együtt a fürdőszobába, mondta a fiú apja.

A támadók gyorsan olajra léptek

A felvételek szerint a támadók nagy gázzal, csikorgó kerekekkel távoztak a helyszínről. A rendőrség eljárást indított felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt. Jelenleg még tart a nyomozás.

Ezek is érdekelhetnek!

Főként a gyermekeket viselték meg a történtek

Balogh Ottó elárulta, hogy éjszakánként felriadnak és bepisilnek a gyermekek az eset óta. A férfi azt mondta, hogy ilyen vérfürdőben még nem vettek részt a kicsik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Tények riportja az esetről

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: police.hu