A MÁV közleménye szerint Kőbányánál eltört egy sín, emiatt jelentősen változnak a monori járatok. De baj van Szobnál, Hatvannál és Kiskunlacházánál is.

Eltört a sín

A Budapest–Cegléd vonalon 20-25 perccel meghosszabbodik egyes Budapestre tartó vonatok menetideje. Kőbánya-Kispestnél síntörés lassítja a vonatforgalmat. A vonatfeltorlódások és a nagyobb késések elkerülése érdekében ma napközben a monori vonatok csak Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan indulnak a Nyugati pályaudvar helyett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Monor felé változik a menetrend

A Nyugati pályaudvarról Ceglédre 7:03-kor elindult 2822-es számú Z50-es jelzésű vonat Monorig minden állomáson és megállóhelyen megáll. A Monorról a Nyugati pályaudvarra 8:37-kor induló 2737-es számú, S50-es jelzésű vonat nem közlekedik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Több járatot érint a változás

A Monorról a Nyugatiba 7:07-kor elindult S50-es vonat csak Kőbánya-Kispestig közlekedik, onnan indul vissza 2742-es számú, S50-es jelzésű vonatként 8:23-kor. A vonat tehát nem a Nyugatiból indul a mai napon.

Kimarad egy járat

A Nyugati pályaudvarról Monorra 7:38-kor induló S50-es vonat nem közlekedik. A Ceglédről a Nyugatiba 8:48-kor induló Z50-es vonat a mai napon Monortól minden állomáson és megállóhelyen megáll.

Monorról nem megy a Nyugatiba a vonat

A Monorról a Nyugatiba 7:37-kor elindult vonat csak Kőbánya-Kispestig közlekedik. Onnan indul vissza Monorra 8:53-kor S50-es vonatként, a vonat a Nyugati-Kőbánya-Kispest között nem közlekedik.

Szobról sem lehet eljut a Nyugatiba

A Szobról a Nyugati pályaudvarra 8:55-kor induló Z70-es vonat a mai napon műszaki ok miatt nem közlekedik.

Meghibásodott biztosítórendszer

A Budapest–Kunszentmiklós-Tass–Kelebia vonalon 15-20 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje. Dömsöd és Kiskunlacháza között meghibásodott a biztosítóberendezés.

Hatvannál sem jó a biztosítórendszer

A Hatvan–Újszász–Szolnok vonalon 20-25 perccel megnő a menetidő. Hatvan és Jászfényszaru között meghibásodott a biztosítóberendezés.

Pécsről 50 percet késik a Tenkes

A Pécsről a Keleti pályaudvarra tartó Tenkes InterCity mozdonya Mecsekalja-Cserkút állomáson meghibásodott. Egy másik mozdonyt küldenek, a vonat várhatóan 50 perces késéssel folytatja majd útját a főváros felé. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció