Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt szakított egymással Tóth Andi és Marics Peti. Az énekesnő Instagramon, történetben erősítette meg a szétválásuk hírét, valamint közölte, ő adta ki a ValMar énekesének az útját. Mostanra pedig az is kiderült, megcsalás miatt érhetett véget a fiatalok románca.

Voltak gyanús jelek

A Sztárban Sztár két héttel ezelőtti adásában már úgy tűnt, nincs minden rendben a fiatalok között. Tóth Andi és Marics Peti is a zsűriben foglalt helyet, ám szinte nem is néztek egymásra a műsor során. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Marics Peti el is költözött

Ezt követően aztán március 31-án, péntek reggel látott napvilágot a hír, hogy Marics Peti elköltözött Tóth Anditól. Ezt az énekes egy barátja szellőztette meg a Blikk számára. Azt mondta a névtelen informátor, hogy a féltékenység miatt ment tönkre a fiatalok kapcsolata.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezt mondta Marics Peti barátja

A neve elhallgatását kérő barát azt mondta, Tóth Andi ragaszkodó típus. Marics Peti viszont szerette volna megtartani a szabadságát valamelyest, ez volt a konfliktus tárgya. Állítólag ezt jelezte is az énekesnőnek, de mivel nem történt változás, Marics Petinek elege lett a kapcsolatból.

Elköltözött az énekes

Együtt bérelt ki a két fiatal egy budai kertes házat a Sztárban Sztár indulása előtt. Ott nevelték közösen kutyájukat is. Marics Peti a négylábúról gyakran tett közzé valamit, ám egy ideje már erre sem került sor.

A TV2-nél már tudtak a dologról

A Sztárban Sztár adásaira már három hete külön érkeztek. Nem szóltak egymáshoz akkor sem, amikor nem vette őket a kamera. Kifelé ezt vélhetően azért nem kommunikálták, mert nem akartak a média érdeklődésének kereszttüzébe kerülni.

Tóth Andi mást állít

Az énekesnő az Instagram oldalán egy rövid videóban mondta ki, valóban véget ért a kapcsolata Marics Petivel. Határozottan állította, hogy ő adta ki a fiatalember útját, azaz ő szakított.

Ezt mondta az énekesnő

Tóth Andi azt mondta a videóban, hogy kérte Marics Petit, hogy kulturáltan és békességben csinálják végig az utolsó három adást. Hangsúlyozta, elvégre itt a műsorról van szó és nem róluk. Az énekesnő szerint azonban Marics Peti megnehezítette a dolgát, nem hallgatott a kérésére.

Tóth Andi egy lapnak nyilatkozott

A Bors számára Tóth Andi telefonon nyilatkozott, és egerősítette a szakítás tényét. Elmondta, hogy az ő barátai biztosan nem nyilatkoznának a magánéletéről a sajtóban.

Harmadik fél?

A szakítás kapcsán egyébként megszólaltak a kollégák is, akik állítják, lehetett oka az énekesnő féltékenységének. A Blikk azt írja, egy harmadik fél vethetett véget a fiatalok szerelmének. Az énekesnő menedzsere később a lapnak azt mondta: ezt az információt nem tudja megcáfolni, majd néhány órával később, vélhetően az Andival való egyeztetés után azt mondta: „Az a hivatalos álláspontunk, hogy nem történt ilyen, de ezt ne bolygassukA BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Tóth Andi kiakadt: „feljelentelek”

Kiemelt kép: Marics Peti – Tóth Andi – Forrás: TV2