Nagyon fiatal fiú, egy 16 éves szenvedett motorbalesetet Zuglóban pénteken. Egy személyautóval ütközött össze a motoros Budapesten, a Thököly úton.

Autóval ütközött

A BRFK információi szerint egy 16 éves motoros fiú és egy személyautó csapódott egymásnak Budapesten, a Thököly úton ma délután. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyosan megsérült

A 24.hu arról írt, hogy mentőt kellett hívni a fiatalhoz, aki súlyos sérüléseket szerzett az ütközés következtében. Egyelőre még kérdéses, hogy mi vezetett az ütközésig, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Roncsokat szállított

A BudaPestkörnyéke.hu pénteken írt arról, hogy durva baleset ért egy autómentőt az M0-s autóúton. Az Iveco épp lefoglalt roncsokat szállított a platóján a rendőrség ceglédi telephelyére, amikor egy türelmetlen autós nekiütközött a halásztelki felhajtónál jobb első kerekének.

Elfoglalták az egész pályát

Az ütközés után a roncsok az úttestre zuhantak, keresztben elfoglalva az egész útpályát. Az Iveco két Volkswagen T2 mikrobusszal a platóján az M5-ös autópálya felé haladt, épp a halásztelki felhajtónál tartott.

Megunta a várakozást

Jobbról, a felhajtóról hirtelen egy személygépkocsi vezetője megunta a várakozást és besorolt a haladó sávba, ahol nekiütközött az autómentő jobb első kerekének.

Roncsok az úttesten

A mentő sofőrje balra rántotta a kormányt, amitől az Iveco keresztbe fordult és a belső szalagkorlátnak vágódott. Ebben a pillanatban a belső sávban haladó Skoda kombi a bal oldalába csapódott, az ütközés hatására pedig a szállított roncsok lecsúsztak, illetve lezuhantak az úttestre, keresztben elfoglalva az útpályát.

Lelépett a baleset okozója

Az okozó sofőr autójával elhajtott, nem győződött meg arról, hogy történt-e személyi sérülés, pedig történt: az autómentős felszakadt száját a Merényi kórházban kellett összevarrni. A Skoda osztrák állampolgárságú sofőrje szerencsére nem sérült meg.

Több órás lezárás

Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, amelyet órákra teljesen lezártak, emiatt a 138-as busz is terelve közlekedett, kimaradt a Jókai Mór utca és a Csepel, Szent Imre tér megállóhely. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni fotó

Kiemelt kép: illusztráció