Ijesztő képet osztott meg a közösségi oldalán Kozsó. A legendás énekes a fényképen egy kórházi ágyon fekszik, befáslizott jobb karral. Mint kiderült: megműtötték a művészt, aki azt ígéri: a hétvégi bulikban már újra színpadra áll és énekel majd.

Kórházba került Kozsó

Ijesztő képet osztott meg Instagram-oldalán Kozsó. A fényképen egy kórházi ágyon fekszik, befáslizott jobb karral. A fotó mellé azonban odaírta, hogy nincs ok pánikra, a hétvégén már újra koncertezni fog. Így úgy tűnik, hogy nem súlyos sérüléssel került kórházba a népszerű énekes, aki mellett a barátnője, és két fellépőtársa a Gésák is ott vannak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Túl a műtéten”

„Túl a műtéten! A hétvégi bulikban Én éneklek, Ti tapsoltok! A Kedvesem és a Gésák segítenek! Kozsó!”- írta bejegyzésben a töretlenül népszerű, legendás énekes.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hasznosan tölti a szabadidejét

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a közelmúltban, hogy Kozso Hajdú Péternek árulta el a Frizbi TV pénteki adásában: rendkívül sikeresnek számít a festés tekintetében. Képei igen kelendők és legalább 5 millió forintba kerülnek. 

Rengeteg pénzt keresett festményeivel

Kozsó elárulta, hogy több mint ezer képet értékesített eddig. Komoly cégek is vásároltak tőle. Eddig több mint 5 milliárd forint bevétele származott ebből a tevékenységből, írta meg a Metropol.

Most is egy kiállítás szervezésén dolgozik

Az énekes elmondta, hogy éppen egy nagy kiállítás szervezésén tüsténkedik. Sok helyen vannak kiállításai. Nemrég volt Szingapúrban, de Hongkongban, Manchesterben és Párizsban is megcsodálhatta már a képeit a nagyközönség.

Ez a sikerei kulcsa

A műsorban elmondta Kozsó, hogy rendkívül komoly festményeket készít. Kifejtette, hogy japán tussal nem sokan tudnak szép festményeket készíteni. Neki megvan a saját stílusa.

A szülei vágyát teljesíti

Kozsót a szülei képzőművésznek szánták, az első komoly képét három évesen festette. Az alkotói kedv akkor született benne újjá, amikor 2011-ben felépült egy kisebb agyvérzésből.

Korábban megjárta a börtönt

Ahogyan azt tavaly év végén megírtuk, 39 napot kellett börtönben töltenie Floridában Kozsónak. Mivel több mint egy hónapig a gyógyszereit is megtagadták, pert indított az énekes az Egyesült Államok kormánya által megbízott biztonsági cég ellen.

A zöld kártyájával volt probléma

Miután belépett az Egyesült Államokba, kiderült, hogy valami probléma volt a zöld kártyájával. Tévedésből a kemény bűnözők közé tették, ám később áthelyezték. Végül egyezség született, és Kozsó ejtette a pert.

Korábban már megbüntették

Egy évvel ezelőtt írtuk meg, hogy közel 2 millió forintot volt kénytelen kifizetni, miután elítélte a bíróság áramlopás miatt. A zenész régi teázójának üzletvezetője mondta el, hogy Kozsó hogyan jutott illegálisan áramhoz. A Zöld Teknős Barlangja nevű teaházban egy ismeretlen személy átalakította a villany fogyasztási mérőóráját. Ezzel 1,7 millió forintos kárt okozott az áramszolgáltatónak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kozsó – Forrás: Facebook