Megromlott Bódi Guszti egészségi állapota, erről a felesége, Margó számolt be. Mint kiderült a korábbi szívinfarktusa után cukorbetegség alakult ki nála, amely mára annyira súlyos lett, hogy inzulininjekcióra is szüksége van Gusztinak. Mi lesz most a fellépésekkel?

Cukorbeteg lett

Bódi Guszti egészsége az utóbbi időben megromlott, és cukorbetegsége miatt az orvosok kénytelenek új terápiát alkalmazni az orvosai. Az énekes felesége, Margó szerint Guszti néhány évvel ezelőtt szívinfarktusa magával hozott egy cukorbetegséget, ami miatt havonta vérvizsgálatot végeznek férjénél. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rossz hírt kaptak

Margó a Borsnak elmondta, férje vércukorszintjét naponta kell ellenőrizni és sajnos nemrégiben rossz hírt kaptak, mert már nem bizonyultak elegendőnek a korábbi gyógyszerek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Veszélyesen magas értékek

„Veszélyesen magas Guszti vércukorszintje. Annyira, hogy a gyógyszerek mellett heti egy alkalommal már inzulin injekciót is be kell adnia magának. Emiatt teljesen kiiktattuk a cukrot az étrendünkből és doktort is váltottunk, aki új orvosságokat írt fel neki – árulta el Margó, akinek szintén lassítania kellene, hiszen a jobb lábának ízületeivel problémái vannak és néha nagyon bedagad a térde.

Izületi problémák

„Nekem ízületi problémám van a jobb lábamban és néha nagyon bedagad a térdem. Sajnálom, amiért nem tudok szép és csinos cipőben állni a színpadon. Szerencsére erre is van megoldás, telitalpú vagy alacsonyabb sarkú cipellők nem okoznak problémát. Ez már a korral jár, a végtagok is elhasználódnak, akárcsak egy autó alkatrészei” – tette hozzá Bódi Margó.

Guszti és Margó

Forrás: Facebook/Bódi Guszti és a fekete szemek

Szívinfarktus

A mulatóssztár még 2009-ben kapott infarktust, azóta folyamatosan kell vérhígítót kell szednie. Korábban elmondta: ezt minden ötven év felettinek ajánlott lenne szedni. Nagyon hálás az orvosának, hogy olyan vizsgálatokat is elvégzett rajta, amiket más még nem.

Speciális infúzió

Margónak félévente egy speciális infúziót kell kapnia, mert 2014-ben agyérzést kapott. Bódi Guszti és felesége sikeresen vették az akadályokat, s tele vannak energiával az új életmódjuknak köszönhetően.

Régóta házasok

Tavaly decemberben volt 45 éve házas Bódi Margó és Guszti. Az évfordulójukat eddig minden évben Thaiföldön ünnepelték, de most a koronavírus miatt kénytelenek voltak itthon maradni. 

Pesterzsébeten élnek

Bódi Guszti és Margó 1995-ben költöztek Pesterzsébetre. Korábban arról beszéltek, hogy mennyire szeretik a környéket és egyáltalán nem akarnak elköltözni onnét, ezért nemrég teljesen felújították és átalakították a házukat.

Mi lesz a fellépésekkel?

Szerencsére egyetlen fellépésüket sem kell lemondani. A gyógykezelések mellett meg tudják oldani, hogy minden koncertet megtartsanak és továbbra is folytassák a mulatozást, éneklést és szórakoztatást a színpadon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bódi Guszti – Forrás: Youtube/Bódi Guszti