Kiderült, hogy már tavasszal megszakította a kapcsolatát Horváth Bianka Parragh Lászlóval. A válóper még mindig folyamatban van, az egykori pár azonban már jó ideje nem él egy fedél alatt.

Most derült rá fény, hogy mi történt hónapokkal ezelőtt

A mai napon kezdett terjedni a hír a sajtóban, hogy Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, 2017 óta a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja és felesége elválik. A korábbi pár kapcsolata tavasszal ért véget. Azóta Horváth Bianka – korábban Parragh Bianka – már a gyermekeivel együtt külön él a férjétől. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Horváth Bianka fontos pozícióban volt évekig

Parragh László felesége hat évig tagja volt a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsának. Hatéves mandátumát követően távozott. A helyét Búza Éva, a Garantiqa Hitelgarancia vezetője vette át.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezt kell tudni Horváth Biankáról

Horváth Bianka 2009-től oktatott az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar Vállalkozásmenedzsment Intézetében. 2014 valamint 2017 között a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Karán, Közpénzügyi és Államháztartási Intézet egyetemi adjunktusa, az egyetem tudományos munkatársa volt 2017–2019 között, majd tudományos főmunkatárs lett 2020-ig, írja a Világgazdaság.

Parragh László az ország egyik legbefolyásosabb személye

A 61 éves gazdasági szakember és vállalkozó a 2020-as Befolyás-barométer szerint ő Magyarország 38. legbefolyásosabb személye. Idén kitüntették a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal. Ez a magyar állam által adományozható egyik kitüntetésnek, a Magyar Érdemrendnek 3. fokozata.

Több ismert pár döntött a válás mellett mostanság

Márciusban megírtuk, hogy válik Varga Judit és férje. 18 évig alkottak egy párt, ám akkor Magyar Péter azt írta a közösségi oldalán, hogy az utóbbi két hónapban kiderült, nem tudják közösen folytatni az életüket. Három fiuk van, a férfi akkor azt írta, hogy azon lesznek, hogy külön, de minden szeretetet megadjanak a gyermekeiknek.

Már 2021-ben is felröppent, hogy válnak

A sajtó már 2021-ben megszellőztette, hogy elválnak Varga Juditék. Akkor azonban az igazságügyi miniszter cáfolta a Blikk értesüléseit. Elképzelhető, hogy nem akartak a választás előtt elválni, ezért halogatták a dolgot.

Rogán Antalék házassága is tönkrement

Rogán Antal és felesége, Rogán-Gaal Cecília még 2019 novemberében jelentették be, hogy elválnak. Bár úgy tűnt, hogy harmonikus házasságban élnek, végül kapcsolatuk zátonyra futott. 12 évig voltak házasok, két gyermekük született.

Ezek is érdekelhetnek!

Mindketten megházasodtak

Rogán Antal 2021-ben újra megnősült, feleségül vette Obrusánszki Barbarát, aki felvette férje nevét, és Rogán Barbara néven szerepel. Rogán Antal volt felesége is újra megházasodott, ő Szendrei Dániellel kötötte össze az életét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Parragh László – Forrás: ATV