Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke is beszámolt Varga Judit, igazságügyi miniszter is karanténba vonult.

Mindez az után történt, hogy Gulyás egy olyan rendezvényen vett részt, ahol utóbb kiderült valakinek pozitív lett a koronavírus-tesztje. A rendezvényen Orbán Balázs miniszterhelyettes is részt vett, neki is hatósági karanténba kellett vonulnia.

Nem sokkal ezután pedig az is kiderült, hogy a fideszes Hollik István kapta el a fertőzést, miatta kellett karanténba vonulnia Gulyásnak és Orbánnak is. A Fidesz kommunikációs igazgatója az írja a közösségi oldalán, hogy nem volt külföldön, minden szabályt betartott.

Ezt követően jelentette be Varga Judit is, hogy karanténba vonul, illetve azt is elárulta, hogy az első Covid tesztje negatív lett.

Az igazságügyi miniszter néhány perccel ezelőtt közösségi oldalán adott róla hírt, hogy elkészült a második tesztje is, ami szintén negatív:

“A második teszt is negatív. Szívből köszönöm a jókívánságokat és a sok biztatást! Továbbra is vigyázzunk egymásra!” – írta bejegyzésében Varga.

A második teszt is negatív✌️ Szívbôl köszönöm a jókívánságokat és a sok biztatást! Továbbra is vigyázzunk egymásra!

Posted by Varga Judit on Saturday, August 29, 2020

Időközben egyébként az is kiderült, hogy valószínűleg Gulyás Gergely második tesztje is negatív, hiszen részt vett a tegnapi kormányinfón.

Kiemelt kép: Varga Judit – Facebook