Szívhez szóló gondolatokkal üzent az édesanyáknak Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő augusztus 6-án jelentette be, hogy megszületett a gyermeke, ma pedig kislányával a kezében fogalmazta meg, hogy „nem lehetsz tökéletes Anyuka, ”csak” a lehető legjobb!”

Nagyon boldogok

Augusztus 6-án adtunk hírt arról, hogy megszületett a háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka gyermeke. „Megszületett számunkra a világ csodája! Már most nagyon szeretünk Layber-Gelencsér Kamília” – jelentette be a sportolónő. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A fellegekben jár

Az úszónő és családja a fellegekben jár, amióta megérkezett hozzájuk az újszülött. Katinkáék már hármasban élik mindennapjaikat, így az örömök mellett természetesen nehézségek is vannak. Ma a hivatalos Facebook-oldalán üzent minden anyukának a kislányával a kezében.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Minden elismerése az anyukáké

„Minden elismerésem az Anyukáké! Ezt az Anyukák fogják érteni! „Nem lehetsz tökéletes Anyuka, ”csak” a lehető legjobb!” (Anyukám ezzel nyugtat, amikor szükséges) – írta ki, majd a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában a kedvesét is megmutatta a kicsivel. Meg persze az Apukáké – tette hozzá.

A posztot itt tekinthetik meg

https://www.facebook.com/katinkahosszu?ref=embed_post

Márciusban derült ki

Amint azt a BudaPestKörnyéke.hu is megírta, Hosszú Katinka márciusban jelentette be, hogy a férjével, Gelencsér Mátéval az első közös gyereküket várják. A háromszoros olimpiai bajnok egy nyaralásról posztolt fotókat az Instagram-oldalára, melyeken a terheshasát is megmutatta a követőinek. Úgy tudni a pici nyáron fog megszületni.

Sokáig hallgatott

A hivatalos bejelentés előtt egyébként már folyamatosan jelentek meg pletykák az úszónő várandósságát illetően, ám ő sokáig nem erősítette meg a hírt, még annak ellenére sem, hogy számos gyanús jel utalt arra, hogy valóban babát vár. A sportkarrierje folytatásáról is mélyen hallgatott, továbbá az úszók edzőtáborába sem utazott el, erről itt, a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk.

A születendő gyermekéről is beszélt

Beszélt arról is, hogy születendő gyermeke biztosan meg fog tanulni úszni, ő azonban nem tereli majd feltétlenül a versenysport felé. Hozzátette, a mai világban a sport még mindig meg tudja tanítani a fiataloknak, mi az a kitartás, hogyan kell célokat kitűzni és azokért harcolni.

A film

A Hosszúról szóló, Katinka című film televíziós premierje májusban volt. „Amikor elvállaltuk a filmet, nekem fontos volt, hogy megmutassuk, hogy én egy bajai kislányként indultam egy bajai uszodából és onnan sikerült világcsúcsokat döntenem, körbejárnom a világot, Amerikában járni egyetemre, és ezt mind az úszás adta” – mondta.

Megdöntötték a rekordját

Az interjúban szóba kerül Hosszú nemrég megdőlt, 4:26.36-os 400 vegyes világrekordja, amelyet a 16 esztendős kanadai Summer McIntosh adott át a múltnak 4:25.87-tel. A magyar klasszis elmondta: McIntosh hozzá hasonló edzésmódszerrel és hozzáállással dolgozik. Megjegyezte, hogy ma már biztosan tudja a 4:20-as idő receptjét.

Étterem, esküvő

Hosszú Katinka az elmúlt időszakba egyébként gyökeresen megváltozott. Tavaly éttermet nyitott, bemutatták a róla szóló dokumentumfilmet, az előző nyár végén pedig másodszor is megházasodott, edző-szerelmével, Gelencsér Mátéval mondták ki a boldogító igent. Katinka egyébként korábban elmondta, a csalapalapítás számukra nagyon fontos, sőt úgy fogalmaztak párjával, hogy ez még az olimpiánál is sokkal fontosabb. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hosszú Katinka. Fotó: archív