L. L. Junior hosszú, hónapokig tartó utazást tervez Dominikára. Kedvenc szigetén az énekes pihenni és dolgozni is szeretne: barátjával közös üzletbe szeretne fogni.

Közös befektetés Dominikán

„Sándorral tizenhat éve vagyunk barátok. Ő jó ideje turistavezetőként dolgozik kint, különböző programokat szervez az ott nyaraló magyaroknak. Most pedig csinálunk egy közös befektetést” – árulta el a népszerű zenész. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hajóút és fellépések

„A Karib-tengeren hajóutakat szervezünk majd, ahol tradicionális kubai bachata zenekarral fogok fellépni hetente kétszer. Klasszikus magyar dalokat adunk majd elő különböző feldolgozásokban” – tette hozzá.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nehéz időszak után

L.L. Junior, aki a hét többi napját pihenéssel és dalok írásával tölti majd. Az énekesre ráfér a pihenés: négy hónapig készült a Fekete Vonat visszatérő arénás koncertjére, de év közben több saját fellépése is volt.

Sok minden múlik a válóperen

Az utazás pontos időpontja elsősorban attól függ, hogyan alakul L. L. Junior válópere Körtvélyessy Kingával. A tárgyalást január végére írták ki, de halasztást kértek a felek, mert szeretnének az ügyvédjeik segítségével, békés úton megállapodni. „Ha sikerül a halasztás és a peren kívül megállapodás, indulok is ki, minden ettől függ” – tette hozzá Junior a Blikk hasábjain.

Viharos kapcsolat

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a közelmúltban, hogy bonyolult válási procedúra elé néz L.L. Junior és felesége. A rapper augusztusban jelentette be, hogy válófélben vannak Körtvélyessy Kingával. A pár kapcsolata évek óta viharos volt, többször szakítottak, ám mindig visszataláltak egymáshoz. Kislányuk, Lili 2020 szeptemberében született meg, és ekkor úgy tűnt, már semmi és senki nem választhatja szét őket. 

Idilli körülmények

Látszólag idilli körülmények között éltek, Lili érkezésére pedig fészket raktak: a rapper Törökbálinton vásárolt egy többszintes, minden igényt kielégítő luxusotthont, amit a saját elképzeléseik szerint újított fel.

Rövid boldogság

A boldogság azonban nem tartott sokáig, Junior már tavaly nyáron meghirdette az ingatlant 280 millió forintért, felesége, Kinga pedig albérletbe költözött a kislányukkal.

335 millióért hirdették meg

Több békülési kísérlet után, amikor Kinga egy időre visszaköltözött a házba, végül idén áprilisban ismét meghirdették a luxusotthont, ezúttal 335 millió forintért.

Nincs megegyezés

„Volt már egy személyes konzultáció, amolyan mediációs ülés, ami arra való, hogy peren kívül megegyezzenek a felek. Ha ott sikerül egyezségre jutni, nem kell hónapokon vagy akár éveken át a bíróságra járni, a közös megegyezés miatt hamar elválasztják a házaspárt. Na, itt nem így mennek majd a dolgok” – számolt be a részletekről a lapnak egy ismerős.

Sztárügyvédek a fedélzeten

A házaspár megismerkedéséről, heves szerelméről, valamint a romantikus lánykérésről és az esküvőről a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt. Úgy tűnik, most már valóban nincs visszaút, a sztárpár mindkét tagja olyan sztárügyvédeket fogadott maga mellé, akik már perek százait nyerték meg korábban. 

Nyugalomra vágyik

A zenész 25 év után decemberben befejezte a haknizást, és ezután már csak nagy koncerteket akar vállalni. „Szép időszak volt, de belefáradtam, hogy éjszaka dolgoztam, majd átaludtam szinte az egész napot. Szeretnék a munka után is időben hazaérni, éjszaka kialudni magam, hogy másnap kipihenten tudjak a gyerekeimmel együtt lenni. Emellett sikeresen vinni a saját vállalkozásaimat” – mondta az énekes. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: L. L. Junior és a törökbálinti ház. Fotó: archív