Hétvégén súlyos balesetet szenvedett Fábián Gábor, a váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium igazgatója. Felépüléséért gyűjtést indítottak, mivel az igazgató a baleset miatt határozatlan ideig mozgáskorlátozottá vált.

Balesetet szenvedett

„Fábián Gábor iskolánk igazgatója, május 15-én, szombaton, egy szerencsétlen leesés következtében súlyos balesetet szenvedett. A Honvédkórház kiváló mentőseinek, orvosainak és ápolóinak köszönhetően nincs életveszélyben, de mozgásképessége határozatlan ideig jelentősen korlátozott” – írta a Boronkay iskola a Facebook-oldalán.

Itt tanított az igazgató

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Leesett

Az iskolaigazgatónak egy esés következtében sérült meg súlyosan a gerince. Az igazgatót mentőhelikopter szállította kórházba, írja a Vácott.hu.

Sokan ismerik

A hírportál szerint Fábián Gábort Vácon és környékén sokan ismerik, de senki nem tudna róla rossz szót mondani. Őszinte és becsületes ember, ami miatt a szerencsétlen balesete még fájdalmasabb. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Küzdeni fog a felépülésért

„Nem ismerünk azonban nála erősebb embert sem. Minden szalmaszálba bele fog kapaszkodni, és küzdeni fog. Hamarosan több hetes rehabilitáció vár rá, majd otthon a családja, szerettei” – írta a család a közleményben.

Segítségre van szükségük

Az iskolaigazgató váratlan balesete miatt a családnak most gyors segítségre van szüksége, mivel Gábor felépülése várhatóan sok időt vesz majd igénybe, és emiatt a kiadásaik is meg fognak szaladni. A jelentős költségek miatt a család most gyűjtést szervezett.

A kicsi is számít

„A hirtelen jött szerencsétlenség miatt szükséges a házuk teljes akadálymentesítése, felépülést segítő eszközök beszerzése és terápiák finanszírozása. Ezekre a kiadásokra senki nem készül előre, így minden segítség jól jön” – írták.

Felépülésére gyűjtenek

Azt kérte a család és a váci iskola is, hogy aki úgy érzi, hogy tudja és szeretné segíteni Gábort és családját, a megadott számlaszámra utaljon a számára megengedhető összeget. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mutatjuk a teljes bejegyzést

Kiemelt kép: Váci Boronkay iskola – Forrás: Facebook