A tudatosság szerepe napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír, különösen a hajápolás terén. Nem csupán a fodrászok számára alapvető, de a lakosság körében is egyre lényegesebb elvárás, hogy kizárólag magas minőségű termékekre essen a választás. 

Az alábbiakban egy belga márkát mutatunk be, amely 1958 óta az európai fodrászipar jelentős szereplője. Álmodj új frizurát, és valósítsd meg professzionális fodrászcikkekkel!

Színes termékpaletta a megújuláshoz

Ajánljuk figyelmedbe a claudiashop.hu Carin Haircosmetics választékát, amelyből hajszínezők, hajlakkok, ápolótermékek és speciális eszközök is beszerezhetők. A festés-szőkítés alapanyagai is rendelkezésedre állnak, egyedül rajtad áll, hogy milyen mértékben szeretnéd megújítani frizurádat. 

A brand 2007-ben vált elérhetővé hazánkban is, megfizethető áraival és kiváló minőségű palettájával azonnal elismerték a szakemberek is. A fejlesztések mellett a hagyományos formulák megőrzése kiemelten fontos a márka számára. A korszerű hatóanyagok alkalmazása révén kitűzött célként szerepel az is, hogy jelentősen megkönnyítse a fodrászok munkáját is. 

Funky Colors hajszínezőkkel és színező-fixáló habok által oly módon változtathatod meg hajszíned, hogy közben hajad szerkezete sem károsodik, hanem teljes mértékben megóvhatod azt. Mindenféle esetben használhatók, natúr, festett, világosított, sőt még dauerolt haj esetében is. 

A fixáló habbal fényesebbé, ragyogóbbá varázsolhatod hajkoronádat, miközben az élénk színekkel trendi új külsőt hozhatsz létre. A Carin színezők kellően pigmentáltak, így tökéletesen alkalmasak az ősz hajszálak fedésére is, ugyanakkor alapvető színárnyalatod felfrissítésére is kiváló megoldást kínálnak. 

Hajápolás mesterfokon

Carin hajápolókkal hatékonyan táplálhatod és regenerálhatod hajfürtjeidet. A száraz, töredezett hajszálaknak valódi gyógyírt nyújtanak. Próbáld ki a Bio Protein balzsamot, mellyel néhány perc elteltével azonnal látványos eredményeket tapasztalhatsz hajad szerkezetét illetően. Amennyiben régóta küszködsz a töredezett haj problémájával, a speciális samponok, krémek is a segítségedre lesznek. A sérült hajból egy selymesen lágy, fényes hajzuhatagot varázsolhatsz, mely szerkezetében sokkal ellenállóbb. 

Sziklaszilárd frizurát szeretnél egy különleges eseményre, netán még lazább loknikat? Bármi is a cél, nem hiányozhat palettádból egy tartós eredményt garantáló fixáló hajlakk! Felejtsd el a tömegtermékek nyújtotta ragadós textúrát, és tapasztald meg a hajfixálás új, profi szintjét a Carin lakkok segítségével. Hajtógázmentes, illatanyag nélküli megbízható megoldás, melynek köszönhetően elnehezített hatással sem kell számolnod. 

Tudatos hajápolás a még elképesztőbb hatásért!

Válaszd a tudatos szépségápolást, melyben hajad megóvása és védelme is elsődleges szerepet kap. Az élénk színű, ápolt, gyönyörű hajkorona nem álom többé. Lehetsz stílusos anélkül, hogy károsodna hajad szerkezete.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.