Személygépkocsival ütközött és kisiklott egy villamos szerda délután a főváros 11. kerületében, a Fehérvári úton. Az érintett szakaszon pótlóbuszok járnak.

Kisiklott a villamos

Személygépkocsival ütközött és kisiklott egy villamos szerda délután a 11. kerületben, a Fehérvári úton. Az érintett szakaszon pótlóbuszok járnak. A Katasztrófavédelem az MTI-vel azt közölte: 30 utas hagyta el a baleset következtében kisiklott villamost. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Komoly fennakadások

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a 17-es, a 41-es, a 47-es és az 56-os villamos Albertfalva, kitérő és Budafok, kocsiszín között nem közlekedik, a kimaradó szakaszon pótlóbuszokkal lehet utazni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A baleset helyszíne

Mercédesszel ütközött az 56-os villamos

Szabálytalan volt

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról szeptemberben, hogy elgázolt egy nőt a villamos péntek délelőtt a 11. kerületben, a Hamzsabégi út és Fehérvári út kereszteződésénél. A szemtanúk szerint a fiatal nő szabálytalanul akart átkelni a zebrán, ezért történhetett a csúnya baleset. 

Vészfékezni kellett

A villamoson utazókat sokkolta az eset, ugyanis a járművezetőnek vészfékeznie kellett, ám így se tudta elkerülni a gázolást.

 „Nagyon megijedtem”

„Én éppen munkába mentem, ugyanúgy, ahogy szoktam. Nyugodtan utaztam, amikor az hirtelen egy óriásit satufékezett. Nagyon megijedtem, mert éppen a gondolataimba merültem, így nem tudtam, hogy mi is történt. Fogalmam sem volt, hogy miért állt meg a villamos. Aztán kiderült… Elütöttünk egy nőt” – mondta egy utas.

 Sokan akartak segíteni rajta

 „Mikor leszálltam én is, azt láttam, hogy egy nő fekszik a földön. Borzasztó látvány volt, nagyon sajnáltam őt. Egy csapat ember próbált rajta segíteni… Végül nem tudom, hogy mi lett szegénnyel, mert nekem el kellett jönnöm” – fejezte be a megrázó történetet a nő a Borsnak.

Váratlan hiba

Augusztus elején adott hírt arról a BudaPestkörnyéke.hu, hogy tragikus kimenetelű baleset történt a főváros 5. kerületében, a Fővám téri villamosmegállóban. A menetrend szerint közlekedő, a Boráros tér felől a Jászai Mari tér irányába tartó 2-es jelzésű villamos éppen behaladt a megállóba, amikor – legalábbis a vezető elmondása szerint – műszaki hiba lépett fel és nem tudott lefékezni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Facebook