Elromlott a kazán Korda györgyéknél, ezért csak hideg vízben tudnak fürdeni egy hete. Az énekes házaspár azt is elmondta, az energiárak miatt kénytelenek változtatni az életmódjukon.

Spórolás

Nagyot fognak változtatni az eddigi életformájukon, fontos lesz számukra is a rezsin való spórolás, de azt mondták, nem lesz nehéz megszokniuk, hogy a Korda-villához képest harmadannyi négyzetméteren kell élniük – mondta a HírTv-ben a Korda-házaspár.

Nincs melegvíz

Közben azonban hétköznapi baj érte őket, elromlott a kazánjuk, egy hete már csak hideg vízben fürdenek- mesélte Korda György a kormánypárti televíziónak.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nincs szárítógépezés

A népszerű énekes felesége, Balázs Klári arról is beszélt, hogy “több módja van a spórolásnak, például nem kell hetente ötször mosni. Jelenleg még a szárítógépet sem kapcsolja be”.

A riport

A rendőrségnek is szemet szúrtak

A BudaPestkörnyéke.hu nemrég arról írt Kordáékkal kapcsolatban, hogy a rendőrség ellenőrizte egy kijelentésüket. A Magyar Rendőrség Facebook-oldalán tette közzé, hogy ellenőrzik K. György állításait mert kiderült hogy az illető slágerének állításai borzolják a kedélyeket.

Korda György és a poén

A rendőrök persze ezzel azt is bemutatták, hogy a győri reptéren is jelen vannak. A népszerű énekes, Korda György dalát apropóként használták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A meteorológusok is

A poszt érdekessége, hogy hozzákommenteltek a meteorológusok is. Az OMSZ azt írta: Ha tudnak bármiben segíteni a repülésmeteorológus kollégáink K. György állításainak igazolásában nyugodtan keressetek bennünket!

Témába vág!

Szerkezeti szintig visszabontják a Korda-villát, luxuslakásokat alakít ki a beruházó: már hirdetik az új okosotthonokat.

Címlapfotónkon Korda György és Balázs Klári.