Állítólag szakított Joshi Bharat és Kelemen Beatrix. Korábban mind a ketten évtizedekig tartó házasságból léptek ki. Kapcsolatuk bő féléves volt.

Együtt dolgoztak

Az indiai származású televíziós és Mészáros Lőronc (vagyonát 407 milliárd forintra becsülik) volt felesége korábbi közös munkahelyükön, a Life TV-ben habarodtak egymásba.

Hosszú házasság után

 Mindketten több mint három évtizedes házasságukból léptek ki. A válások állílag az új szerelmtől függetlenül következtek be. Mégis a műsorvezető felmondta tévés állását, és Beatrix is eladta érdekeltségét az Ozone TV-ben és a Life TV-ben.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Néhány hónap boldogság

Budán költöztek össze, de boldogságuk csak néhány hónapon át tartott. A Blikk informátorai szerint Sokat beszélgettek, megértették egymást, hiszen ugyanazzal a problémával küzdöttek, a tönkrement házasság árnyékával, amelyből együtt, egymást támogatva sikerült kilépniük. 

Nem, de nem is nyilatkozik

Joshi Bharat tavaly szűkszavúan erősítette meg a bulvárlapnak szerelmük tényét, ám ezúttal még kevésbé volt közlékeny. “Nem igaz… denem nyilatkozunk a magánéletünkről.”

Vagy mégis

A lap most mégis arról ír, hogy a kapcsolatot Beatrixszal lezárták és már külön is költöztek.

Egy karácsonyi vacsorán jöttek össze

Joshi és Mészáros Lőrinc volt felesége állítólag egy céges karácsonyi vacsorán kerültek közel egymáshoz. Mindketten hisznek a spirituális dolgokban, így a közös érdeklődési kör szinte azonnal összehozta őket.

Fél éve Mészáros Lőrinc új felesége is nyilatkozott

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra” – mesélte Várkonyi. Tudj erről: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelmi fészkébe egy óriási páncélszekrényt emeltek be daruval

Talált otthon 750 millió forintot

Várkonyi a Hotnak adott interjújának nagy részében a könyvét reklámozza, hiszen megpróbálja magát átpozícionálni sikeres pszichológus és üzletasszonnyá. Vélhetően nem lesz nehéz dolga, hiszen a minap találhatott otthon 750 millió forintot, ugyanis egy ilyen összegű kölcsönre vonatkozó követelés formájában hatalmas összeget tett bele Várkonyi Andrea még augusztusban az első, Mészáros Lőrinccel közös cégébe, írja a 24.hu cégbírósági dokumentumok alapján. Ez is érdekes: Pofátlanul túlárazta Mészáros Lőrinc a 6 km-es Déli körvasútat – állítja Zugló polgármestere, Horváth Csaba