Elmondta, néhány hete meggondolatlan bejegyzéseket tett közzé a közösségi oldalán, és néhány ismerősére alaposan rá is ijesztett.

Nehéz időszakon van túl

A napokban felröppent a hír, hogy egy Kossuth-díjas színművész özvegye önkezével fordult maga ellen. Vannak, akik úgy gondolják, hogy Oszter Sándor özvegyéről, az olasz–magyar származású zongoraművészről volt szó. Failoni Donatella nehéz időszakon van túl. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Élvezi az életet

A Bors megkeresésére Failoni Donatella jókedvűen vette fel a telefont. Férje, Oszter Sándor tavaly októberben halt meg, nehéz volt számára az eltelt időszak. Elmondta, bizonyos pillanatokban úgy érezte, hogy a poklot is megjárta.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megijedtek az ismerősei

Tisztában van azzal, hogy amiket a közösségi oldalán posztolt néhány héttel ezelőtt, az megrémítette több ismerősét is. Azt ígérte, a jövőben nem fog hasonlót tenni. Hozzátette, ha valaki nyilvánosan közzétesz szomorú gondolatokat, attól még nem kell rögtön arra gondolni, hogy önkezével kioltja az életét.

Jól érzi magát

“Mindenkinek köszönöm, aki aggódott értem, de jól vagyok“ – mondta Failoni Donatella. Elmondta, élvezi az élet szépségeit, és készül az ünnepekre is. A szentestét vele tölti a családja, bejglit és zserbót is fog sütni.

Nem akar véget vetni az életének

“Egyáltalán nem áll szándékomban eltávozni ebből a világból, nagyon is élni szeretnék” – szögezte le Oszter Sándor özvegye. Férje tavaly ősszel lett rosszul a család balatoni nyaralójában, majd röviddel ezután el is hunyt. A zongoraművész azt állítja, a halál sem választotta el őket egymástól.

Ezt érzi

A lapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy érzi és tudja, hogy Sándor fentről vigyáz rá. Úgy véli, hogy egy madár képében jelenik meg az ablakában. Elmesélte, hogy egyszer berepült és beült egy fotelbe.

Beszélt a madárhoz

Failoni Donatella megszólította a madarat, és megkérdezte tőle, hogy “Sándor, te vagy az?” Ezt követően arra kérte adjon jelet, ha így van. Ekkor a madár felreppent, majd a hálószobában a férje ágyán szállt le.

Ezek is érdekelhetnek!

Van még teendője

A férje hiányzik neki, de nem akar még távozni az élők sorából. Hiszi, hogy van még dolga itt, a Földön. Elmondta, biztos abban, hogy a lányának és az unokájának szüksége van még rá.

Balesetet szenvedett

Egyszer elesett otthon, és eltört a csontja. Szerencsére a balesetből felépült, ideje nagy részét diósdjenői otthonába tölti. Minden elhunyt férjére, Sándorra emlékezteti, ezektől az emlékektől nem is akar megválni.. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Failoni Donatella – Forrás: Facebook