A sportember nincs túl jó bőrben, aggódnak érte a barátai, ismerősei. A múlt héten kellett kórházba szállítani.

Rögtön az intenzív osztályra vitték

A Dudi becenévre hallgató legendás vízilabdázó a múlt héten olyan rosszul lett, hogy mentőt kellett hozzá hívni. A Honvédkórház intenzív osztályára került, állandó felügyelet alatt áll. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felesége már bemehetett hozzá

A 72 éves Csapó Gáborhoz már bemehetett a felesége, Katalin, árulta el a bors számára a vízipólós barátja, Wiesner Tamás. Sajnos azonban Dudi nincs túl jó bőrben. Jelenleg azon dolgoznak az orvosok, hogy csökkentsék a túlsúlyát.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Diétára kellett fogni

Ahhoz, hogy meggyógyuljon a sportember, arra lenne szükség, hogy leadjon a súlyfeleslegéből. Nem ehet tehát akármit, diétáznia kell. Ezen kívül gyógyszereket is adnak neki, hogy mielőbb meg tudjon szabadulni néhány kilótól.

Ezek is érdekelhetnek!

Egyelőre még nem mehet haza

Wiesner Tamás a lap számára elmondta, Dudi “nagyon szeretne hazatérni, de erről egyelőre szó sem lehet.” Sokan szeretnék meglátogatni a kórházban, ám erre az egészségügyi intézmény vezetése nem adott engedélyt. Így barátai, ismerősei csak távolról tudnak vele kapcsolatba lépni.

Sokadjára került kórházba

A korábban sikert sikerre halmozó vízilabda játékos az elmúlt időszakban többször is bekerült a kórházba. A szívét kétszer kellett műteni. Nem volt azonban otthon ücsörgő típus, heti rendszerességgel tartott edzést utánpótlás játékosoknak.

Játékosként megnyert mindent, amit csak lehetett

Olimpiai aranyérem mellett egy bronzérmet is szerzett az ötkarikás játékokon a magyar válogatottal. Megnyerte egy ízben a világbajnokságot, kétszer pedig az Európa bajnokságot is. Elhódította a Világkupa mellett a BEK-et, a magyar bajnokságot kilenc alkalommal, az MNK-t kétszer nyerte meg.

Visszavonulása után edző lett

Trénerként a Palermo csapatánál kezdte meg a munkát, ezt követően a Vasas edzője volt. Később az Újpestnél majd az FTC vízilabda csapatánál is edzősködött. Nyitott egy vízilabda-iskolát is még 1994-ben.

Fiatalkori szerelme is szurkol neki

Ahogyan azt korábban megírtuk, korábbi szerelme, Zalatnay Sarolta is szurkol Dudinak. Bár már régóta nem beszélnek sűrűn, de Cini nagyon bízik abban, hogy fel fog épülni korábbi párja. “Dudi, tessék visszajönni, mert még hallani akarom azt a megnyugtató, dörmögő mély hangodat” – üzente Cini a Bors hasábjain keresztül. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy archív felvétel Csapó Gáborról

Kiemelt kép: Csapó Gábor – Forrás: TV2