A rendőrség elvetette a szexuális bűncselekmény gyanúját – írja Földi István jobbikos megyei politkus a közösségi oldalán.

Karaktergyilkosság

„Az elmúlt napokban egy olyan, eddig soha nem látott karaktergyilkos sajtóhadjárat indult meg személyem ellen, amire nehéz szavakat találnom – írja meglehetősen hosszú Facebook-posztban Földi István.

Kezébe nyomta

Mint arról korábban a BudaPestköryéke.hu is beszámolt egy vidéki disznóvágás estéjén egy helyi politikus szexuális kapcsolatba kívánt lépni Szilágyi György, korábbi alelnök élettársával, és az este során többször fogdosta is a nőt, akit végül a mosdóba vitt, ahol a kezébe nyomta nemi szervét. Ez utóbboról a HÍRTv számolt be egy feljelentésre hivatkozva.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ottalvós buliról volt szó

Kizárólag a Jobbik vezető politikusait hívták meg az ottalvással egybekötött bulira, amelyet tavaly december 11-ére szerveztek a Szabolcs megyei Ököritófülpösre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Most nem

A Budapesten április 3-án az ellenzék színeiben egyedüliként elbukó alelnök, Szilágyi György szerint fura, hogy őt nem hívták meg a buliba. “Hiába kértem előzőleg, hogy jelen lehessek az összejövetelen, a válasz az volt, most nem, majd később.” A történteket állítólag a hölgy azonnal jelezte párjának, ő pedig később a parlamentben a pártelnöknek is szólt.

Nem volt szexuális bűncselekmény

Az érintett férfi, Földi István most az írja, hogy a rendőrség elvetette a szexuális bűncselekmény gyanúját. Majd úgy folytatja, hogy „tiszta lelkiismerettel állok a rendőrségi nyomozás elé, amelynek már a megindulása rögtön tisztázta a dolgokat: megállapították ugyanis, hogy nem történt szexuális bűncselekmény.

Elégtételt vesz

„A Fidesz és annak csatolmányainak vádjai ezzel porba hulltak” – teszi hozzá a posztban. Földi István kijelenti: nem szereti a tisztázatlan dolgokat, ezért megteszi a szükséges jogi lépéseket „politikai ellenfelei lejáratási kísérlete miatt.” Amit ezek az emberek velem és a családommal, barátaimmal tettek, meg kell, hogy kapják méltó büntetésüket” – áll Földi István bejegyzésében.

A teljes poszt

A politikai, amire Földi István utalhatott

 A Fidesz és a KDNP frakciójának női képviselői közös közleményben ítélték el a zaklatás minden formáját és tudatták: elfogadhatatlannak tartják azt, ahogy a Jobbik vezetése az ellenzéki pártban történt szexuális zaklatási ügyet kezeli. Arra hivatkoztak: nemrég látott napvilágot, hogy a Jobbik egyik politikusa a gyanú szerint szexuálisan zaklatta a párt egyik munkatársát – közölte az MTI.

Címlapfotó: Földi István közösségi oldala.