Bár korábban már úgy tűnt, lezártnak tekinthető a nyomozás, az ügyészség másként döntött. A korábbi döntést felülbírálva folytatódhat az eljárás.

Május 10-én lett rosszul Gálvölgyi János

A színész május 10-én légzési nehézségekkel küzdött, lányai mentőt hívtak hozzá. Hiába vártak, a mentőautó nem érkezett meg, így Gálvölgyi János lányai maguk vitték kórházba az apjukat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Intenzív osztályra került

Gálvölgyi Jánost azonnal az intenzív osztályra vitték, és lélegeztetőgépre is került. Kiderült, hogy bakteriális szív- és tüdőelégtelenség miatt lett rosszul. Azóta már felépült, olyannyira, hogy már újból munkába is állt a színházban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Vizsgálat indult

A mentősök vizsgálatot indítottak a nagy nyilvánosságot kapott eset kapcsán, hogy kiderüljön: hibázott-e valaki. Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt folytatott eljárás. Kiderült, hogy a mentésirányító rossz döntést hozott, mert az életveszélyes kategóriába kellett volna sorolnia Gálvölgyi János esetét, de nem így tett.

Korábban egyszer már befejeződött a vizsgálat

Bő egy héttel ezelőtt derült ki, hogy a vizsgálat befejeződött. Akkor a rendőrség úgy nyilatkozott, hogy ami történt, az nem bűncselekmény. Ezért aztán a nyomozást meg is szüntették.

Mégis folytatódhat az eljárás

Bár a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyszer már befejezettnek nyilvánította az eljárást, most mégis a folytatását rendelte el az ügyészség, írta meg a 24.hu. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője azt mondta, hogy Budapest 5. és 13. Kerületi Ügyészség a megszüntető határozatot hivatalból vizsgálta felül.

Erre a következtetésre jutott az ügyészség

Az ügyészség döntése értelmében tovább kell folytatni a nyomozást. A korábbi határozatot egyúttal hatályon kívül helyezték. Az ügy visszakerült a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz.

Elképesztő szeretettel fogadták Gálvölgyi Jánost

A rosszullétét megelőzően május 8-án lépett utoljára színpadra a színész. A visszatérésére azonban nem kellett sokat várni. Június 16-án már újból játszott.

Tapsvihar fogadta

Amikor a Pintér Béla Társulat tagjaként a Marshal Fifty-Six című előadásban meglátta a közönség, rögtön ünnepelni kezdett a publikum. A tapsvihar percekig tartott, meg is kellett szakítani az előadást néhány perc erejéig.

Gálvölgyi János megdöbbent

“Döbbenetes volt számomra, hogy tényleg valami elképesztő szeretettel fogadtak” – számolt be az RTL Fókusz című riportjában Gálvölgyi János arról, hogy mit tapasztalt a visszatérésekor. Ugyanakkor kissé tartott attól, hogy meg sem fog tudni szólalni. Bizonytalan volt az előadás előtt, de nagyon örült akkor, amikor a színpadon rögtön szólt a hangja.

Nem gondolkodik a visszavonuláson

A színész egyelőre egyáltalán nem töpreng azon, hogy vissza kellene vonulnia. Úgy véli, hogy érezni fogja, hogy mikor jön el az a pont, amikor már nem kellene közönség elé állnia. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gálvölgyi János – Forrás: YouTube