Mátyásföldön gasztrotábor, Újbudán varrótábor várja a gyerekeket. Gödöllőn igazán királyi, kastélykukucskálós egyhetes programot kínálnak, a budai hegyekben pedig a természetkedvelő családok gyermekei számára nyílik táborozási lehetőség.

Főzőtábor ínyenc kalandokkal Mátyásföldön

A vidám közös főzések mellett, készíthetnek a résztvevők tésztanyakláncot, süthető medált, illetve lesznek sorversenyek, gyertyaöntés, kincskeresés, és sok más program, ami valóban feledhetetlenné tesz egy nyári tábort!

Tematikus gasztrotábor

A gyerekeket olyan témákkal várják, mint a Ciao Italia, vagy a Karibi party. A fiatalok megismerkedhetnek a pizza és lasagne elkészítésével, de chiamag puding, a kajmánlepény, a kókuszos csoki shake, a banánkenyér titkai sem maradnak rejtve.

Hoppá! Magyarország 15. legolvasottabb weboldala lett a BudaPestkörnyéke.hu. Az auditált DKT/Gemius mérés szerint pedig a 11. legnépszerűbb hírportál lett az országban. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

 

Természetes és zöld tábor

Kép forrás: rozsakunyho.hu

Kertésztábor a Botanicon Kertklubban a Budai hegyekben

A Botanicon természettudatos élménybázisán évek óta kertész- és természetismereti táborokon lehet részt venni, amelyeknek része az erdei kirándulás is a Gyermekvasúton.

Kisvasutazással

Kép forrása: botanicon.hu

Zöld gondolatok

Tájékozódás és viselkedés az erdőben, állati nyomok keresése, csíráztatás, hazavihető pozsgás ültetése, növénygondozás, az Állatbarát tanösvény és a Gyógynövény tanösvény bejárása, gyógynövényes illatpárna készítés, gyermekvasutas kirándulás várja a zöld gondolatok iránt érdeklődőket.

Varrótábor Újbudán

A varrni, tervezni vágyó 9 és 14 év közötti gyerkőcöket várják kellemes környezetben, profi tervezőtanárokkal az Újbudai Varrótanfolyam szervezői. Az öt nap alatt terveznek, szabnak, varrnak, igazodva a gyerekek varrás tudásához és igényeihez.

A délelőttök mindig varrással telnek

Ebéd után egy kicsit mozgás jólesik egy közeli parkban vagy játszótéren, délután pedig a gyerekek igényeihez igazodva textilminta-tervezés, textilfestés lesz a repertoárban.

Kastélykukucskálás a Gödöllői Királyi kastélyban

A 6-10 éves fiatalok számára meghirdetett lehetőséget három turnusban kínálják a hely és környékbeli gyerekeknek. A kastély pompás környezetében királyi élményekre van kilátás!

Kiemelt kép: illusztráció