Türelmetlen lett a román sofőr a fővárosi dugóban. Kikerülte volna a beállt autósort és megpróbált balra kanyarodni ott, ahol tilos. Súlyos következménye lett a manővernek.

Kikerülte volna a dugót

A 2. kerületben a Margit körúton egy idősebb román házaspár araszolt a vasárnap délutáni forgalomban a Margit híd felé, amikor a sofőr hölgy úgy döntött, hogy kikerüli a beállt útszakaszt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A villamos eleje is összetört

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Szabálytalan kanyarodás

A jelzőlámpa után, már tilos jelzésen, a balra kanyarodni tilos jelzőtábla ellenére balra, a Kis Rókus utcába próbált kanyarodni, éppen a szabad jelzésen érkező 6-os jelzésű Combino villamos elé.

Tanakodnak a műszaki mentők

Oldalba trafálta a villamos

A villamos nagyot fékezett, de így is a Volkswagen Golf bal oldalába rohant, majd métereken át tolta a személyautót, mire meg tudott állni, de szerencsére nem siklott ki.

Megbillent a Golf az ütközéstől

Kórházba vitték

Az autóba nem szorult be senki, de a házaspár hölgy tagja könnyebben megsérült, mindkettőjüket a János Kórházba szállították további vizsgálatokra.

Kinyíltak a légzsákok

Leemelték a sínről

A Combino fedélzetén az utasok közül senki sem sérült meg. Az autót a fővárosi tűzoltóság darus autómentője emelte le a sínről, így nemrég újra indulhatott a villamosforgalom. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián