Illegális szemétlerakónak használta egy 13. kerületi férfi Kerepes egyik utcáját. Képes volt a belvárosból a kelet-pesti agglomerációba kiautózni, hogy a régi tévéjét kidobja. A térfigyelők mindent láttak, a polgármester feljelentette.

A jól öltözött férfi a szép tiszta autójával csendesen megállt a kelet-pesti kisváros, Kerepes egyik mellékutcájában, kinyitotta a csomagtartót és úgy döntött egyszerűen kidobja a mocskát, például a magunt régi képcsöves tévéjét.

A férfi minden mozdulatát látta egy térfigyelő kamera, így Kerepes legendásan rendmániás polgármestere, Gyuricza László azonnal akcióba lendült.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Illegális szemetelésért feljelentette a férfit, a rendőrségen a rendszám alapján visszakeresték a címét, így derült ki, hogy a 13. kerületből autózott ki Kerepesre a szeméttel.

A polgármester az eset kapcsán azt írta a közösségi oldalán, ha helyi lett volna az illető, visszavitte volna neki a tévét. Az illegális hulladék lerakásáért akár 300 ezer forintos büntetés is járhat. A 13. kerületi úr minden bizonnyal jobban járt volna, ha hivatalosan leadta volna a régi tévéjét egy erre kijelölt helyen.

Belekötöttek a polgármesterbe

Gyuricza László, Kerepes polgármestere – Forrás: Facebook

Közben belekötött néhány helyi képviselő a kerepesi polgármesterbe, mondván: az önkormányzat rendőrautóra hajazó autóját saját célra használta.

Gyuricza László friss videójában elmondta, hogy vasárnap ő és néhány segítője szedte össze az egyik utca sarkán lepakolt illegális szemetet. Ehhez jó eszköz volt a város platós pick-upja. A polgármester a felvételen bevallotta a legnagyobb hibáját: nem töltötte ki az autó menetlevelét, miközben vasárnap a szabadidejében szemetet szedett mások után a városban.

EZ IS ÉRDEKELHET: Rendőrautóra hajaz Kerepes rendcsináló polgármesterének új ötlete

Szép autó, jól szituált nő, a zöldhulladékot mégis az erdő szélén rakja le – itt a bírság összege!

Szép új autó, jól szituált nő, és sóherkedik zöldhulladékos zsákot venni…A teljes cikkünket ide kattintva éred el!

Kukacos leves, drogosok, verekedés. Itt érhetők el a kerepesi sztorik a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon

Kiemelt kép: illegális szemetelő Kerepesen – Forrás: Facebook/Gyuricza László