Bereczki Zoltán a Vas megyei Sé településén tartott koncertet szombat este, és csak az eseményen jött rá, hogy nem egy mezei falunapra hívták.

Ingyenes koncertek

A nyugat.hu értékelése szerint a Fidesz sorra hirdet meg államilag finanszírozott, ingyenes koncerteket a vasi falvakban, ám úgy tűnik, a meghívott előadókat néha elfelejtik értesíteni arról, hogy egy kampányrendezvényen kell fellépniük.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A közönség miatt maradt

Csak rátok való tekintettel maradok most itt, mert ez egy kampányrendezvény, és én ilyet nem vállalok! Ez egyértelműen benne van az aláírt szerződésemben! – mondta az énekes. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kultifeszt

Bereczki Zoltán a Kultifeszt elnevezésű, állami pénzen finanszírozott rendezvénysorozat keretén belül állt színpadra, melyeken Hende Csaba, és a körzet kormánypári képviselőjelöltje is rendszeresen részt vesz.

A volt miniszter is beszélt

Hende Csaba volt honvédelmi miniszter a rendezvényt egyébként egy erősen kampányszagú beszéddel nyitotta meg. A portál szerint ezt a művész nem vette jó néven.

Másutt is volt ingyenes előadása

Bereczki Zoltán egyébként március 6-án Dunakeszin is fellépett egy városi nőnapi rendezvényen. Akkor önálló műsorát mutatta be, ez az előadás is ingyenes volt.

Itt virágot osztogattak

A helyi Dunakeszi Post beszámolója szerint “jó hangulatú, szinte már buli érzetű matinéelőadáson vett részt közel 300 nő a VOKE-ban a nőnapon. Jellemzően idősebb hölgyek jöttek el, talán, ha 1-2-en hozták el férfi társukat”. A lap arról is ír, hogy az előadás után Tuzson Bence, a Fidesz országgyűlési képviselője virágot adott át a nézőknek.

Bereczki Zoltánnal kapcsolatban ez is érdekelheti

Énekesnő, aki nyíltan vállalta a Fideszt

Utcafórumot tartott Tárnokon Aradszki András, Érd és térségének kormánypárti képviselőjelöltje. Az eseményen megjelent Zalatnay Sarolta is, aki nem először áll ki nyilvánosan a Fidesz-KDNP mellett. A politikus Facebook oldalán külön megköszönte Cini támogatását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Aláírta a Stop Gyurcsányt

Az énekesnő először tavaly szeptemberben vállalta fel nyilvánosan politikai hovatartozását, amikor az érdi Stop Shop parkolójában felállított standnál megjelent és aláírta Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! ívet. Az eseményen ott volt T. Mészáros András Érd korábbi polgármestere, Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, valamint Aradszki András, Pest megye 1-es számú választókerületének jelenlegi képviselője.