Kényszerű okokból nem fog tovább maradni abban az otthonban, amelyben közösen lakott egykoron a feleségével és a lányával.

Ezt tervezi

A műsorvezető már egy ideje azt tervezte, kisebbre cseréli hatalmas otthonát. A budai ház már túl nagynak bizonyul a számára, főleg azt követően, hogy volt egy combnyaktörése. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tavaly történt a baleset

A rákospalotai temetőnél esett el Rózsa György. Olyan szerencsétlenül ütötte meg magát, hogy a mentők kórházba is vitték. A csípőcsontja eltört, felépülése után is bottal tudott csak járni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Közelebb akar lenni a lányához

A költözésnek hála több időt tölthet majd lánya, Csilla mellett. A budai villához sok emlék köti, ezért is nehéz számára a költözés. Nosztalgikus érzéssel gondol arra a házra, amely az első közös otthona volt feleségével és lányával.

Ezek is érdekelhetnek!

Tizenkilenc évig volt házas a feleségével

Rózsa György immáron 22 éve vesztette el a párját. Tizenkilenc évig voltak házasok, ahol velük élt a lányuk is. A Tények Plusz számára elmondta a műsorvezető, hogy az ő korában már fontos, hogy a lánya közelében tudjon lenni.

A lánya is nyilatkozott

A TV2 megszólaltatta a műsorvezető lányát is. Csilla elmondta, azért fáj a szíve, mert tudja, édesapja kötődik az emlékekhez. Úgy fogalmazott, hogy minden emlékét becsomagolja.

Csilla lesz Rózsa György támasza

A népszerű műsorvezető lánya elmondta, hogy amiben tudja, támogatni fogja az apját. Megérti, hogy miért nehéz a költözés, ez egy nagy lépés most Rózsa Györgynek.

Rózsa György aktív a közösségi médiában

A 75 éves műsorvezető rendszeresen posztol az Instagramon. December elején a Balaton partjáról jelentkezett be, Siófokon sétált egyet. Néhány nappal korábban pedig Esztergomban járhatott.

Rózsa György posztja

A nyáron Spanyolországban járt

Rózsa György több képet is közzétett a nyáron, amelyek szerint Spanyolországban járt. Barcelonából és Madridból is posztolt. Bár Barcelonát csodálatosnak tartja, a Real Madrid futballcsapatának szurkol. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rózsa György – Forrás: archív