A hármas ikreket váró Rúzsa Magdi nagyon boldog. Megtudta, hogy két kisfia és egy kislánya fog születni. Ez egy komplett család! Már gondolkodnak a neveken és a szobák kialakításán. Magdi 5 hónapja várandós, már arra készül, hogy az utolsó heteket kórházban tölti, hogy minden rendben legyen.

Megvalósult álom

Az énekesnő minden álma egyszerre valósul meg. Magdi nagyon szeretett volna fiús és kislányos anyuka is lenni. Miután különböző nemű babákat vár, így egyszerre teljesült minden kívánsága. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ötödik hónapban van

Alig két héttel ezelőtt ért véget a 2021-es Karma turné, Rúzsa Magdi mostantól kizárólag a babavárásra szeretne koncentrálni. A hármas ikrekkel várandós kismama terhessége nemrég lépett az ötödik hónapjába, a pocakja egyre nagyobb, a fizikai változásokat pedig szeretné kipihenten és teljesen felkészülten megélni.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Babaszoba

Magdi és párja a hírek szerint már elkezdték előkészíteni a babák szobáját, és jelenleg is a babakellékek vásárlását tervezik, addig viszont, amíg nem tudták, hogy milyen neműek lesznek a gyerekeik, nem igazán tudtak merre indulni – írja a Bors.

Megmutatták magukat a babák

Az énekesnő a terhessége első heteitől rendszeresen jár kontrollvizsgálatokra, és bár már hetekkel ezelőtt is voltak a doktoroknak sejtései azzal kapcsolatban, hogy az egyik baba kisfiú, a másik két apróságról nem tudtak biztosat mondani. Egészen eddig, de most megmutatták magukat a babák.

Két fiú és egy lány

A Bors információi szerint Magdi a legutóbbi kontrollvizsgálaton végre a saját szemével is láthatta azt a csodát, ami a szíve alatt történik, a babák végre hajlandók voltak teljes valójukban megmutatni magukat a kíváncsi világnak.

Nagy boldogság

„A legutóbbi vizsgálat során a Czeizel intézetben kiderült, hogy egy kisfiú is van a csapatban, de mára kiderült, hogy két kisfiú és egy kislány érkezik. Nagyon boldog vagyok” – mondta Magdi.

Édesek lesznek

Az énekesnő hozzátette: „Már gondolkodunk a neveken. Minden esetrea a szívem mélyén erre vágytam. Néha már látom magam előtt őket, hogy milyen édesek lesznek” – mosolygott a kismama.

Nehéz időszak előtt áll

Magdi családjában ez nem az első ikerterhesség. Ennek ellenére mégis meglepte őt, hogy egyszerre 3 gyermek édesanyja lesz. Az énekesnő azt mondja, az elkövetkezendő időszak nem lesz egyszerű számára.

Folyamatos vizsgálatok

Az énekesnő azt mondja, nagyon kell figyelnie mindenre. Folyamatosan vizsgálatok következnek, majd az utolsó hónapokat kórházban tölti, annak érdekében, hogy egészségesen jönnek a világra az ikrek. 

4 éve házasodtak össze

Magdi és ritkán látható férje, Vilmos szerelme már több, mint 10 éve tart. Az énekesnő és a Műegyetem docense 2017-ben házasodott össze, a polgári szertartást a 2. kerületben tartották, a lagzi pedig Etyeken, a Hernyák Birtokon volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meglepte az országot

Ruzsa Magdi meglepte az országot, amikor bejelentette hármas ikreket vár. Az énekesnő utolsó fellépése szeptember 26-án, a MOM Kulturális Központban volt, ahol Bereczki Zoltán vendégeként állt színpadra. Sokan azt hitték, innentől jó darabig nem hallunk felőle, aztán egy új klippel rukkolt elő, amit a legutóbbi lemezének címadó dalához készített. A kísérteties kisfilm, amelynek rendezője Jimy J. Hollywood, a Turai Kastélyban forgott. Itt nézheted meg a videót.

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi – Forrás: Instagram