A BudaPestkörnyéke.hu információs portál a fővárosi agglomerációban élők és a kiköltözésre készülők internetes lapja. Havi látogatószámunk meghaladja a 100.000-et, Facebook csoportunkat pedig már több mint 10.000-en lájkolják és követik. 

 

Havi látogatószám

Facebook követő

Napról-napra ismertebb és látogatottabb weboldalunk a világ minden táján elismert Google Analytics adatai szerint 2018. nyarának első felében 350 ezer oldalmegtekintést ért el, havi látogatószámunk meghaladja a 100 ezret.  

Oldalmegtekintések száma

A leglátogatottabb cikkeinket 14 ezren olvasták el pár nap alatt és van olyan írásunk, amelyet többen osztottak meg vagy lájkoltak, mint a nagy országos hírportálok ugyanabban a témában íródott cikkét.

Kiemelkedő cikk olvasottság

 

A Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál erős versenyben a legjobbak között van. Cikkeink érdeklik az agglomerációban élőket és a kiköltözésen gondolkodókat.

Település

Célcsoport nagysága

A BudaPestkörnyéke.hu a legmodernebb webes megoldásokkal készül, ezért minden képernyőn kiválóan olvasható. Látogatóink nagy része mobiltelefonon olvas minket.

 

%

Mobil

%

Desktop

%

tablet

A Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál így néz ki a különböző felületeken. Ha a hirdetési lehetőségekre vagy kíváncsi klikkelj ide. Ha velünk szeretnél dolgozni, itt találod az aktuális lehetőségeket.