A Szentendrén élő Schobert Norbi megszólalásai az utóbbi időben alaposan felkeverték rendre az állóvizet, egyik legutóbbi hozzászólása például, hogy a zsidók a holokauszt miatt híznak el, Volkswagent és Boss öltönyt pedig Hitler miatt nem vásárol, de a 100 kilónál nehezebb férfiakat is alaposan kikezdte, hiszen csimpánzcsöcsű, vágódisznó súlyúnak nevezte őket. Azt gondolhatnánk, hogy a fitneszguru akkor itt most megáll egy kicsit, de nem, máris itt az újabb “őrület”, most éppen a külföldi izomcelebekbe állt bele.

Ideális testsúly

Mint azt még áprilisban megírtuk Schobert Norbi az RTL Fókusznak beszélt arról, szerinte milyen az ideális testsúly és testkép, és kiemelte, hogy a sokak által ismert mondás hülyeség, csak ezzel nyugtatják magukat a férfiak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Vágódisznó, csimpánzcsöcs

Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez „a férfi 100 kilónál kezdődik” mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál – mondta Norbi, majd így folytatta: Egy bizonyos kor után, ha hízunk, akkor én úgy szoktam mindig hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. EZT IS LÁTNOD KELL! Schobert Norbi megint akkora baromságot mondott, hogy a füled is kettéáll

Bunkó kijelentés

Lakatos Márk műsorvezető-divattervező szerint ugyanúgy, ahogy tavaly a nőkbe szállt bele páros lábbal, most a nemek közötti egyenlőség jegyében a férfiakat vette elő, hogy senki se maradjon ki. Ez egy nettó bunkó, suttyó, alpári kijelentés volt, és lenne is hozzá egy kérdésem – írta meg akkor a 24.hu

Porig aláz másokat

Norbi is volt túlsúlyos, ahogy a családjában többen is, beleértve a kisfiát. Vajon velük is így beszélt, csimpánzcsöcsűnek és vágósúlyúnak nevezte őket? Ha pedig nem, akkor mi jogon gondolja, hogy így beszélhet vadidegenekkel, akiket porig aláz ismeretlenül is? – teszi fel kérdéseit Lakatos Márk.

Nagyon káros húzás

Az RTL műsorvezetője így folytatja: Az én válaszom a miértre egyértelmű: valószínűleg a sértést alantas marketing célra használja fel, így generál magának elérést és figyelmet, miközben egy életre megsebezhet embereket. Ez egy primitív húzás, nagyon káros. Nem véletlenül készítettünk testpozitív divatfilmeket. Tanuljuk már meg, hogy más emberek testére nem mondunk sértőt és nem alázunk meg senkit a testképe miatt – hangsúlyozta akkor Lakatos Márk.

A zsidókat különösen érinti az elhízás

Ezt követően júniusban robbant az újabb bomba, amikor is Norbi arról beszélt, a zsidóságot különösen érinti az elhízás, elmondta az elméletét, miért van ez szerinte így. „Nem azért, mert a zsidók zabálnának, vagy lusták volnának. Azért érinti a zsidóságot különösen az elhízás, mert van a szociológiában, a társadalmakban egy úgynevezett anómia elmélet.”

DNS-emlékezet lényege

A fitneszguru elmagyarázta: „Az anómia egy társadalmi törést jelent általában. A holokauszt egy brutális társadalmi törést okozott a zsidóságnál. Milliók haltak halált, éhen is. Képzeljük el, hogy a túlélőkben ennek genetikai kódja öröklődik. Egy kísérlet szerint, ha mindig átengedtek labirintuson egereket, és az egerek bizonyos irányba mentek, akkor ott mérges gázba mennek, de ha egy másik irányba, úgy elemózsiát kaptak. Bizonyított, hogy a túlélő egerek utódai nem mentek többet a mérgesgáz irányába. Ez azt jelenti, hogy genetikai szinten DNS-szinten van emlékezet. Társadalmi szintű óriási éhezés és szenvedés, ami érte a zsidóságot, amiatt hajlamos felhalmozni.” – mondja Norbi.

Módosult a zsidók DNS-e

A fitneszguru szerint a holokauszt túlélése után a zsidóknak módosult tehát a DNS-e, ezért jobban híznak. Így fogalmazott: „Arra akarok kilyukadni, hogy a holokauszt túlélése után a zsidóknak egyrészt módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak, hogy ezt a dolgot túléljék, kettő pedig sokkal inkább esznek boldogan, mert van mit. Tehát ez a kettő együtt ahhoz vezet, hogy ma a zsidóságot súlyosan érintik a szív- és érrendszeri-, a rákbetegség, a koleszterin betegség, a túlsúly, a diabétesz, és ennek az összes válfaja.” – állítja Norbi.

Nem vesz fel Hugo Buss ruhákat

A fitnesz-bizniszben jártas üzletember arról is beszélt, hogy miért nem hord Hugo Boss ruhákat. „A stylist hozott Boss ruhákat. Én nem vettem föl, mert a Hugo Boss a náci Németországnak gyártott katonaruhákat. A Gestapónak tervezte az egyenruháját. Abból építette fel magát a Boss, hogy a Gestapót öltöztette.”

Volkswagen és Mercedes

Az autókról is beszélt: állítja, a Volkswagent Hitler alapította, ezért nem vesz Volkswagen-t. Szerinte a Mercedes viszont nem attól lett nagy márka, hogy a náci táborra épített. Nem a nácizmusra épült – tette hozzá Norbi. Schoberték egyébként nemrég 30 milliós Mercedes terepjáróval a háttérben készíettek fitneszvideót. 

Most a külföldi izomcelebekbe állt bele

Úgy tűnik a fitneszguru kéthavonta le-ledob egy újabb atomot, mert ezúttal a külföldi izomcelebek kerültek a célkeresztjébe. Norbi nemrégiben az RTL Reggeli műsorának volt a vendége, ahol Peller Annáékkal arról beszélgetett, miként sikerült lefogyasztania az esküvőjére a sztárséf, Rácz Jenőt. A beszélgetés során a bőr feszessége is szóba került, aminek kapcsán szóba jöttek az izmos amerikai színészek is. Mondjuk éles volt a váltás, kétség sem fér hozzá.

A szteroid kérdése

Azt tudnod kell, hogy Amerikában teljesen legális a szteroid. Legális. Felírják. Amerikában Dwayne Johnson, Stallone, Schwarzenegger, mindenki rommá van szteroidozva. Attól aztán felkapsz 10-15 kiló izmot, kifeszülsz, kipattansz. Ezt nem negatívan mondom, erre nálunk úgy néznek: pfuj, szteroid. Ott meg: wow, szteroid!” – mondta Norbi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A videó itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Schobert Norbi – Forrás: RTL KLUB