Tegnap este elmaradt a világhírű walesi énekes budapesti koncertje. Csak annyit lehetett tudni, hogy a 82 éves világsztár rosszul lett és ezért nem tudott színpadra állni.

Új időpont

A koncert helyszínén a közönségtől hangosbemondón angolul és magyarul is elnézést kértek. A rajongók nyugodtan fogadták a hírt és rendezett sorokban távoztak a helyszínről. Már az elmaradt koncert pótidőpontja is megvan: 2022. augusztus 16. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Cáfolta a pletykákat

A világsztár a közösségimédiában üzent a rajongóknak a történtekkel kapcsolatban. Posztjában cáfolta a pletykákat, miszerint a koncert előtt összeesett volna.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Vírus támadta meg a hangját

“Üdvözlöm az érintetteket: Tegnap este az Egyesült Királyságból Budapestre utaztam, és ma reggel kaparó torokkal ébredtem. Meglátogatott egy szakorvos és vírusos gégegyulladást diagnosztizált” – kezdte posztját.

Pihennie kell

„Azt tanácsolta, hogy halasszuk el a ma esti koncertet, és kezdjük el a gyógyszeres kezelést, emellett hangszálpihenést írt elő. Sehol nem “estem össze”, ez puszta pletyka. Remélhetőleg a gyulladás hamarosan csillapodik, mivel alig várom, hogy folytassam a csodálatos nyári turnémat.”

Egy hónapot csúszik a koncert

Sajnos a koncertet az utolsó pillanatban kellett lemondani, ezt nagyon sajnálom. A budapesti koncertet azonban átütemeztük, és augusztus 16-án megtartjuk. Még egyszer köszönöm minden kedves törődését.” – üzente meg rajongóinak Tom Jones.

Több magyar városban fellépett már

A világhírű énekes az utóbbi években egyébként sokszor látogatott Magyarországra – írja a Blikk. Egyszer Budapesten adott egy nagykoncertet, kétszer pedig Veszprémben a város fesztiválján találkozott a magyar közönséggel.

Telt házas magyar koncertek

A legendás énekes 2001. szeptember 23-án telt házas koncertet adott a budapesti Kisstadionban. A koncert gerincét az 1999-ben készült Reload című albumának felvételei adták. Nyolc évvel később, 2009. november 11-én újra Budapesten adott telt házas koncertet 12 ezer néző előtt a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a 24 hours című albumát népszerűsítette.

Legismertebb száma:

Mi újság, cicababa?

Pályája során 100 filmben énekelt. A legismertebb a Woody Allen forgatókönyvéből készült Mi újság, cicababa?, illetve a Tűzgolyó című James Bond-film. Jelenleg a kaliforniai Beverly Hillsben él. 1999-ben megkapta a Brit Birodalom Érdemrendjét, 2006-ban II. Erzsébet brit királynő lovaggá ütötte.

Nagyon sikeres

1965 óta hozzávetőleg 150 millió darabot adtak el lemezeiből. 2011-ben valamivel több, mint hatvan helyszínen lépett fel telt házas közönség előtt Praise & Blame nevet viselő turnéjával. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tom Jones